Home Nieuws PSV wil Yorbe Vertessen voorlopig niet laten gaan

PSV wil Yorbe Vertessen voorlopig niet laten gaan

1155
0

Alle berichtgevingen over een eventuele transfer van Yorbe Vertessen naar inmiddels meerdere geïnteresseerde clubs kunnen voorlopig een streep door worden gezet.

Dat geldt ook voor de berichtgevingen over opvolgende interesse van PSV in de Uruguayaanse buitenspeler van Manchester United. Er zou immers een vervanger voor Vertessen moeten worden aangetrokken. Ook daar kan voorlopig althans, een streep door worden gezet.

PSV wil voorlopig namelijk niet meewerken aan een transfer van Yorbe Vertessen naar welke club dan ook. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De Belg is zijn rol bij PSV niet zeker en wil vertrekken uit Eindhoven. En wel zo snel mogelijk, luidt de conclusie inmiddels.

Vertessen ziet het niet langer zitten om nog langer bij PSV te blijven. Het management van de aanvaller speelt het spel hard in de gesprekken met de clubleiding, is de lezing per woensdagavond laat. Maar vooralsnog lopen de gesprekken wel fair, klinkt het.

Met name het Duitse Union Berlin is zeer concreet en bracht al een bod uit, terwijl het Franse Toulouse voor nu lijkt af te haken omwille van de financiën. Indien Vertessen wil vertrekken naar Union Berlin zal er simpelweg meer geboden moeten worden vanuit de Duitse hoofdstad op de Belg.

De Duitse club uit Berlijn bracht deze week een bod uit van ongeveer 4 miljoen euro. PSV gaat hier tot op heden niet mee akkoord. Later meer.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in