Home Nieuws Joey Veerman legt nieuwe aanbieding PSV voorlopig naast zich neer

Joey Veerman legt nieuwe aanbieding PSV voorlopig naast zich neer

2034
1

Joey Veerman heeft zijn vertrekwens nogmaals kracht bijgezet. PSV wilde het contract van de middenvelder uit Volendam openbreken en verlengen maar de club zag dat voorstel afgewezen worden.

De middenvelder lijkt het na twee keer winst van de Johan Cruijff Schaal en twee keer winst van de KNVB Beker en een mogelijk landstitel, na dit seizoen voor gezien te houden bij PSV. Het contract van Veerman is lopende tot en met de zomer van 2026 en PSV zag er wel heil in dat contract open te breken en met een seizoen te verlengen.

Echter voelt Veerman daar zelf niets voor en heeft dus de nieuwe aanbieding van PSV naast zich neergelegd, melden zowel ESPN als het Eindhovens Dagblad. Het is wel duidelijk dat Veerman aan zijn laatste maanden bij PSV bezig is. Een voetbalcarriere duurt maar kort en de Volendammer lijkt er alles uit te willen halen wat maar mogelijk is. En dus wil Veerman het avontuur in een andere competitie aangaan.

Veerman ligt nog tot de zomer van 2026 vast in Eindhoven. ‘Veerman weigert dit aanbod en de kans is groot dat hij komende zomer een stap naar een buitenlandse club gaat maken’, klinkt het. Middels een langere contractduur kan PSV meer voor de geboren Volendammer vragen maar dat plan lijkt in rook op te gaan.

Een winters vertrek van Veerman lijkt uitgesloten, wordt gemeld. PSV nam Veerman in januari 2022 voor zes miljoen euro over van sc Heerenveen nadat Feyenoord zich eerder meldde bij Heerenveen. Wat is Joey Veerman op dit moment waard en hoeveel zou zijn marktwaarde bedragen als er nog een aantal Champions League rondjes bij komen voor PSV en Veerman. Inmiddels wordt zijn marktwaarde door Transfermarkt.de getaxeerd op 24 miljoen euro.

Veerman speelde tot dusver honderd officiële wedstrijden voor PSV. Daarin scoorde hij twintig keer en was hij 33 keer aangever. Met name dit seizoen draait Veerman een topseizoen en kan hij gigantische statistieken overleggen. Normaal gezien heeft de technisch begaafde middenvelder de clubs aan het einde van dit seizoen voor het uitkiezen. Toch lijkt een verlenging van het contract van Joey Veerman nog niet helemaal uitgesloten te zijn.

Het Eindhovens Dagblad geeft rondom de berichtgevingen enige tekst en uitleg en meldt dat er later dit seizoen gerust nog sprake kan zijn van een ‘ja’ als antwoord op het aanbod van PSV. De middenvelder wenst zich vooral te concentreren op het huidige seizoen en zich daarna pas te richten op zijn toekomst. PSV vindt dat Veerman een passende beloning voor zijn goede prestaties toekomt op dit moment en daar valt gezien zijn spel en uitmuntende statistieken natuurlijk veel voor te zeggen.


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in