Home Nieuws Union Berlin zet PSV op scherp en wil transfer Yorbe Vertessen snel...

Union Berlin zet PSV op scherp en wil transfer Yorbe Vertessen snel afronden

2849
0

Yorbe Vertessen staat bovenaan de wensenlijst van Union Berlin. De Duitse club geeft niet op en is na de uitspraken van Peter Bosz, die Vertessen niet kwijt wil, geenszins van plan om Yorbe Vertessen op te geven als nieuwe speler.

Vertessen maakt duidelijk indruk op de club uit de Duitse hoofdstad in de onderlinge wedstrijden tegen de Belgische club Union. PSV verhuurde Yorbe Vertessen vorig seizoen een half jaar aan de Belgische club, om vervolgens de wegen te kruisen met Union Berlin in de Europa League.

PSV lijkt zich schrap te kunnen gaan zetten want de technische leiding van Union Berlin hoopt Vertessen volgende week alsnog vast te kunnen leggen. Peter Bosz gaf vrijdagmiddag aan Vertessen niet kwijt te willen en je zou toch zeggen dat dat indruk zou moeten maken op een 25-jarige speler. Vertessen is weliswaar geen basisspeler maar wordt wel enorm gewaardeerd door de gehele club en dus ook door Peter Bosz.

De glansrol van de snelle Belgische aanvaller in Sevilla zou de ogen van Vertessen en zijn management geopend kunnen hebben maar de basisplaats in de Kuip de opvolgende wedstrijd was juist net weer van een iets minder niveau. Daarentegen schitterde Vertessen weer wel tegen Arsenal door niet alleen te scoren maar ook door een goede wedstrijd af te leveren. Daarna bleek Bosz toch weer de voorkeur aan Malik Tillman te geven.

Het Eindhovens Dagblad meldt vrijdagavond dat Union Berin nu toch wil gaan doorpakken voor Vertessen. De aanvaller zal dit weekend in principe nog bij de selectie van PSV zitten voor de wedstrijd tegen Excelsior, maar wil daarna zo snel mogelijk naar Duitsland vertrekken, luidt de lezing. Union Berlin is bereid om 5 miljoen euro te betalen en zijn van mening dat ze daarmee voldoen aan de vraagprijs van PSV. Onduidelijk is nog hoe PSV de laatste ontwikkelingen gaat opvolgen maar duidelijk is dat Union Berlin PSV schrap lijkt te gaan zitten.

Union Berlin lijkt daarmee als winnaar uit de strijd te gaan komen want er zijn meerdere clubs die Vertessen willen vastleggen. Ook het Franse Toulouse was ook concreet geïnteresseerd, maar is inmiddels afgehaakt, weet de Eindhovense krant te melden. Het Spaanse Valencia heeft niet de financiële mogelijkheden om de aanvaller van PSV te kunnen betalen, terwijl Belgische topclubs niet concreet genoeg zijn op dit moment en naar verluid niet de financiële middelen hebben het salaris van Vertessen te kunnen betalen. Later meer.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in