Home Nieuws Verwachte opstelling voor winstpartij nummer zeventien: Tillman linksbuiten, Lang en Lozano op...

Verwachte opstelling voor winstpartij nummer zeventien: Tillman linksbuiten, Lang en Lozano op de bank

2183
0

De ploeg van Peter Bosz hervat de Eredivisie met de thuiswedstrijd tegen Excelsior. Zoals Bosz vrijdagmiddag al verkondigde mag de wedstrijd tegen de club uit Kralingen niet onderschat worden.

Maar toch gaan we er met z’n allen van uit dat de ploeg van Peter Bosz gaat afrekenen met de kleine club uit Rotterdam. PSV won de laatste drie edities tegen Excelsior in het Philips Stadion met 1-0, 6-0 en 4-0 en een dergelijke uitslag mag deze ook van dit PSV worden verwacht.

Zoals de trainer vrijdag al verkondigde zijn Noa Lang en Hirving Lozano nog niet geheel fit dan wel beschikbaar. Het is even afwachten wie er wel en niet op de bank zit zaterdagavond in het Philips Stadion. Feit is wel dat beide spelers volledige fitheid naderen. Wel lijkt Noa Lang eerder weer aan spelen te kunnen gaan denken dan Hirving Lozano, die overigens beiden met hamstringklachten te kampen hadden.

Voor Noa Lang geldt dat hij de afgelopen drie maanden van weinig waarde voor PSV heeft kunnen zijn. Of de aanvaller blessuregevoelig is valt nog te bezien want voor hamstringklachten staat nu eenmaal een langere periode van herstel. De terugslag die Lang eerder kreeg deed de medische staf besluiten nog voorzichtiger met Lang en zijn blessure om te springen. Het alternatief voor de positie van linksbuiten is Malik Tillman, die een dergelijke rol zeer goed kan invullen.

Het Algemeen Dagblad verwacht dat Peter Bosz tegen Excelsior voor dezelfde elf spelers zal kiezen die vorige week in het oefenduel tegen Hamburger SV op het Marbella Football Center ook in actie kwam. Dat betekent dat Malik Tillman weer als linksbuiten zal gaan starten.

Vermoedelijke opstelling PSV tegen Excelsior: Benitez, Teze, Ramalho, Boscagli, Dest, Schouten, Veerman, Til, Bakayoko, De Jong, Tillman


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in