Home Nieuws Hélène Hendriks vraagt Veerman naar afwijzen contractaanbod: ‘Kwam een hoop ellende voorbij’

Hélène Hendriks vraagt Veerman naar afwijzen contractaanbod: ‘Kwam een hoop ellende voorbij’

11772
0

Joey Veerman ziet voorlopig geen reden om zijn contract bij PSV te verlengen.

De middenvelder werd na de 3-1 zege op Excelsior door verslaggever Hélène Hendriks bij ESPN gevraagd naar de geruchten dat hij een contractaanbieding van PSV naast zich zou hebben neergelegd.

“Ik heb het allemaal voorbij zien komen, ja”, reageert Veerman. “Er kwam een hoop ellende voorbij”, doelt hij hoogstwaarschijnlijk op vervelende reacties van PSV-supporters.

“PSV heeft mij een voorstel gedaan en volgens mij is het heel normaal dat je dan misschien wat ver uit elkaar ligt. Ik heb nog een contract voor 2,5 jaar, dus voor mij is het geen probleem om nog niet te verlengen.”

“Als mijn contract hier afloopt, dan ben ik bijna dertig jaar”, grap Veerman. “Ik wacht het rustig af en vind het allemaal prima.

Hendriks vraagt de middenvelder vervolgens of hij nog ambities heeft om in het buitenland te voetballen. “Het zou wel heel raar zijn als dat binnen een week van de baan is. Het is je regelmatig gelukt om reacties te ontlokken, maar vandaag gaat dat niet lukken”, lacht Veerman.

“Ik wil graag kampioen worden met PSV, de beker winnen en het goed doen in de Champions League. Het zijn lekker van die cliché antwoorden, hè?”

Bekijk alle reacties na PSV – Excelsior in onderstaande video.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in