Home Nieuws PSV – Excelsior lijkt laatste wedstrijd van Yorbe Vertessen voor PSV geweest...

PSV – Excelsior lijkt laatste wedstrijd van Yorbe Vertessen voor PSV geweest te zijn

9585
0

Ferme taal sprak Peter Bosz uit afgelopen vrijdag. De trainer gaf aan dat er een gesprek met Yorbe Vertessen had plaatsgevonden en dat de aanvaller duidelijk is gemaakt dat een vertrek bij PSV deze winter geen optie is.

Earnie Stewart sprak deze week in wat minder felle bewoordingen over de toekomst van Vertessen maar het is duidelijk dat er veel speelt rond Vertessen. Ondanks de duidelijke taal Peter Bosz stuurt Yorbe Vertessen nog altijd aan op een transfer naar de Duitse hoofdstad Berlijn. Vertessen wil graag voor Union Berlin gaan spelen.

De 23-jarige aanvaller heeft zijn zinnen inmiddels gezet op een overstap naar Union Berlin, meldt het Eindhovens Dagblad. Vertessen zat zaterdag nog ‘gewoon’ bij de wedstrijdselectie van PSV, voor de competitiehervatting tegen Excelsior.

Vertessen wil nu echter zo snel mogelijk naar Berlijn vertrekken. luidt de lezing over de Belgische aanvaller. De huidige nummer vijftien van de Bundesliga wil vijf miljoen euro betalen en is daarmee van mening dat aan de vraagprijs van PSV wordt voldaan. Hoe ver de onderhandelingen op dit moment liggen is niet bekend maar duidelijk is dat het nodige staat te gebeuren rond de aanvaller.

Volgens het Eindhovens Dagblad is het nog de vraag of PSV daadwerkelijk wil gaan meedenken met Vertessen en Union Berlin maar tegelijk heeft het er alle schijn van dat een uitgaande transfer niet meer tegen te houden is. “Ik heb met hem gesproken. Ik heb gezegd dat hij niet weg mag. Einde discussie, klaar”, zei Bosz vrijdag tijdens de persconferentie.

Vertessen stuurt desalniettemin aan op een overstap naar Union Berlin, dat het Spaanse Valencia en het Franse Toulouse inmiddels niet meer als concurrent lijkt te hebben. Beide clubs heten te zijn afgehaakt voor Vertessen. Ook Belgische topclubs volgen de situatie van Vertessen op de voet maar kunnen financieel technisch niet bieden wat PSV en Vertessen verlangen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in