Home Nieuws Beoogde vervanger voor Yorbe Vertessen vertrekt naar La Liga-club

Beoogde vervanger voor Yorbe Vertessen vertrekt naar La Liga-club

2225
0

De situatie rond Yorbe Vertessen is er momenteel één van enige beweging richting een transfer naar Union Berlin. De club uit de Duitse hoofdstad is de enige overgebleven gegadigde voor Vertessen maar er is wellicht een kleine kink in de kabel gekomen.

De interesse vanuit Valencia en Toulouse is inmiddels verwaterd en afgenomen maar Union Berlin is nog altijd concreet voor de Belgische aanvaller, die zijn zinnen heeft gezet op een vertrek bij PSV en wel zo snel mogelijk. Vertessen heeft geen trek meer in de kampioensrace met de club die hem wist op te leiden en dat is zijn goed recht.

PSV heet eerst een adequate vervanger voor de Belg te willen aantrekken en zou daartoe bij Manchester United zijn uitgekomen. In een eerder stadium zou PSV zich volgens meerdere bronnen al gemeld hebben bij de club uit Manchester, echter lijkt dat voor niets te zijn geweest en op niets uit te draaien. PSV verregaande en serieuze interesse in Facundo Pellistri, maar de aanvaller van Manchester United lijkt naar Spanje te verhuizen.

De Uruguayaanse voetballer zou namelijk groen licht hebben gegeven voor een tijdelijke overstap naar het Spaanse Granada, zo weet de Italiaanse transferspecialist Fabrizio Romano te melden.

“Pellistri wil graag verhuurd worden door Manchester United aan Granada. De onderhandelingen tussen beide clubs zijn momenteel gaande”, zo schrijft de Italiaanse transferspecialist op X. Union Berlin en Yorbe Vertessen zien het geheel ondertussen met lede ogen aan. De club uit Berlijn deed een bod op de Belg en is bereid de vraagprijs te betalen, maar zou eerst en vooral inzetten op het aantrekken van vervanger. Dit zou tot irritatie leiden bij het management van Yorbe Vertessen en bij de Belg zelf, klinkt het.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in