Home Nieuws Hans Kraay trekt Vertessen voor de camera na prachtgoal: ‘Je klinkt niet...

Hans Kraay trekt Vertessen voor de camera na prachtgoal: ‘Je klinkt niet heel enthousiast…’

2659
0

Yorbe Vertessen aast nog steeds op een vertrek bij PSV, zo laat hij weten na de 3-1 bekerzege op FC Twente.

De Belg kreeg het vertrouwen van trainer Peter Bosz en mocht aan de aftrap verschijnen. Hij pakte zijn kans met beide handen aan door in de negentiende minuut na een combinatie met Luuk de Jong verwoestend uit te halen.

“Een mooie pegel!”, omschrijft Vertessen voor de camera van ESPN wanneer hij zijn doelpunt terugkijkt. “Ik raakte de bal vol op mijn wreef.”

Verslaggever Hans Kraay jr. vraagt Vertessen ook naar de transfergeruchten. Van Peter Bosz moet de aanvaller eigenlijk blijven. “Ik kon er nogal weinig op antwoorden, want het is zijn mening. Ik en mijn management hebben een andere mening.”

“Ik denk dat iedereen wel weet dat ik meer minuten wil maken”, legt de vleugelaanvaller uit. “Aan de andere kant is het ook mooi om hier te blijven en kampioen te worden en Champions League te spelen. Er is geen slechte keuze, maar persoonlijk voor mij is een transfer de beste oplossing zodat ik meer minuten kan maken.”

Vertessen heeft het gevoel dat hij na de terugkeer van Noa Lang en Hirving Lozano te laag in de pikorde komt te staan om tijdens de tweede seizoenshelft geregeld minuten te maken. “Ik moet daar nu mee dealen. Wat als het niet lukt? Dan moet ik wel door.”

“Dat klinkt niet erg enthousiast…”, reageert Kraay junior. “Ja, je moet mentaal dan even de switch weer maken, maar je moet door, hard blijven werken, mezelf laten zien en misschien komt er dan wel wat moois op mijn pad”, besluit Vertessen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in