Home Nieuws Van Hanegem koestert nog altijd geen enkele hoop: ‘Als PSV in de...

Van Hanegem koestert nog altijd geen enkele hoop: ‘Als PSV in de Kuip wint, pakken ze ook de beker’

851
1

Columnist en Feyenoord-icoon Willem van Hanegem moppert dit weekend weer eens ouderwets op alles en ieder bij PSV en Feyenoord want die twee clubs maken natuurlijk de dienst uit in Nederland.

Maar eigenlijk is Willem van Hanegem van mening dat alleen PSV de dienst uitmaakt in Nederland want ondanks de puntendeling in Utrecht ziet Van Hanegem helemaal niets veranderen aan het perspectief voor Feyenoord in de race om de landstitel. Sterker nog, Van Hanegem denkt dat PSV de dubbel gaat pakken komende maanden. Zowel de KNVB-Beker als de landstitel zullen hoogstwaarschijnlijk naar PSV gaan, denkt de De Kromme.

Van Hanegem zag PSV ploeteren in Utrecht maar denkt niet dat de puntendeling verder van enge invloed zal gaan zijn op de rest van het resterende programma. ‘Peter Bosz gaat de landstitel pakken met PSV. En als PSV woensdag in de Kuip wint, pakken ze in Eindhoven ook de beker’, stelt Van Hanegem vast.

‘PSV won een keertje niet en toen kreeg Arne Slot de vraag of dat invloed zou kunnen hebben op de bekerwedstrijd van woensdagavond in de Kuip. Alsof ze in Eindhoven een karrenvracht aan overwinningen opeens zijn vergeten omdat ze onverhoopt een keer 1-1 hebben gespeeld in Utrecht. PSV komt met net zoveel zelfvertrouwen naar Rotterdam als voor het gelijkspel in de Galgenwaard’, aldus Van Hanegem over de wedstrijd tussen Feyenoord en PSV die woensdagavond in de Kuip wordt gespeeld.

‘Het grote verschil tussen PSV en Feyenoord vind ik de kwaliteit van de buitenspelers. PSV heeft vier jongens op de flanken die min of meer gelijkwaardig zijn. Ze zijn allemaal beslissend. Zelfs zonder Noa Lang en Hirving Lozano bleef de ploeg foutloos, dat zegt gewoon heel veel’, is Van Hanegem in feite complimenteus voor Yorbe Vertessen, Johan Bakayoko en Malik Tillman.


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in