Home Nieuws Analist pleit voor terugkeer | Een enkeling geeft Van Basten gelijk maar...

Analist pleit voor terugkeer | Een enkeling geeft Van Basten gelijk maar veel PSV-fans uiten ongenoegen rond situatie Vertessen

5389
0

De directie van de club is volop in de weer met de opvolging van Yorbe Vertessen, een aanvaller die in alle vijftien jaren als speler van PSV nooit zo vaak in het nieuws is gekomen als nu het geval is.

Verschillende namen passeren de revue maar tot op heden bleken geen van allen haalbaar te zijn voor PSV, dat niet bereid lijkt te zijn vele miljoenen euro’s uit te geven aan welke buitenspeler dan ook. Een naam die de afgelopen jaren al veelvuldig viel bij PSV, is die van Arnaut Danjuma. De speler die furore maakte bij Villarreal is opnieuw in beeld. Dat geldt ook voor Couhaib Driouech van Excelsior.

Het gaat er enkele dagen stevig aan toe op sociale media inzake de nog altijd niet afgeronde transfer van Yorbe Vertessen. PSV wenst pas naderhand te reageren op alle commotie rond Yorbe Vertessen dus we houden natuurlijk een kleine slag om de arm in de beoordelingen. Veel PSV-fans tonen op sociale media ondertussen wel degelijk begrip voor Yorbe Vertessen en begrijpen niet waarom PSV de aanvaller niet vrijgeeft. Uiteraard is er ook een tegengeluid te horen en stellen andere PSV-fans weer vast dat Vertessen maar ‘gewoon’ moet terugkeren en zich professioneel moet opstellen.

Maandagavond bleek de niet afgeronde en in een patstelling verkerende transfer van Yorbe Vertessen ook bij ESPN en bij Rondo onderwerp van gesprek te zijn. Verschillende analisten wijzen naar PSV inzake het nog niet vrijgeven van Yorbe Vertessen aan Union Berlin. Echter bleek Marco van Basten een dissonant te zijn. De soms tegendraadse Van Basten sprak uit dat Vertessen zich coulant moet opstellen en terug moet keren naar PSV als de situatie daar om zou vragen.

‘Het is topsport. Dit hoort erbij. Vertessen moet zich professioneel opstellen en terugkeren naar PSV als dat noodzakelijk is. Dit kan gebeuren. Proffesionals en topvoetballers krijgen genoeg betaald’, aldus een scherpe Marco van Basten, die op sociale media onder de foto enige maar tegelijkertijd weinig bijval krijgt.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in