Home Nieuws PSV in onderhandeling en bereid miljoenen te betalen | Is Couhaib Driouech...

PSV in onderhandeling en bereid miljoenen te betalen | Is Couhaib Driouech de juiste versterking voor PSV?

1452
0

Is Couhaib Driouech de juiste versterking voor PSV? Die vraag wordt de laatste twee dagen geregeld gesteld en het antwoord op die vraag lijkt volmondig ja te zijn als we bijvoorbeeld naar de uitmuntende en overweldigende statistieken van de aanvaller kijken.

In Rotterdam is men niet voornemens de aanvaller in de winter te laten gaan maar ook de club van Kralingen weet hoe een transferspel gespeeld dient te worden. Verschillende bronnen melden dat PSV voornemens is de aanvaller deze winter over te nemen van Excelsior. PSV zou inmiddels bereid zijn enkele miljoenen euro’s te betalen maar niet de gevraagde 5,5 miljoen euro. Beide clubs heten volgens het Eindhovens Dagblad met elkaar in onderhandeling te zijn.

Excelsior aast op de ‘absolute hoofdprijs’. Het transferrecord van de Kralingers staat nu nog op naam van Thijs Dallinga, die voor 2,75 miljoen euro de overstap maakte naar Toulouse. Excelsior denkt voor Driouech meer dan het dubbele te kunnen gaan cashen. Vooralsnog weigert Excelsior dus mee te werken aan een vertrek van de buitenspeler. Tegenover het Algemeen Dagblad geeft Niels van Duinen, technisch manager van de Kralingers, aan dat de club bereid is om in de zomer mee te werken aan een transfer.

“We hebben altijd gezegd dat we toewerken naar een transfer in de zomer”, aldus Van Duinen, die stelt dat Driouech te belangrijk voor Excelsior is om hem te laten vertrekken. “Schakelen op korte termijn is niet eenvoudig, zeker niet met de kwaliteiten die hij heeft. Maar dat een club als PSV zich voor hem heeft gemeld is een heel mooi compliment voor hem en voor de club. Iemand als Driouech heeft ontzettend veel kwaliteit en potentie, maar wij hebben als club ook ambities”, klinkt het vanuit Kralingen.

Naar verluidt zou de Rotterdamse club zo’n vijf miljoen euro verlangen voor de snelle buitenspeler. PSV is bereid te betalen maar denkt op dit moment aan een bedrag van rond de twee miljoen euro tot drie miljoen euro. In de onderstaande video de vele voors en weinig tegens van het nog redelijk onontdekte talent dat indruk maakt op de flanken. Bij EPSN adviseert men PSV in ieder geval de aanvaller van Excelsior aan de selectie toe te voegen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in