Home Nieuws Mo Ihattaren teruggezet naar B-ploeg Slavia Praag

Mo Ihattaren teruggezet naar B-ploeg Slavia Praag

1120
0

Mohamed Ihattaren heeft als speler van Slavia Praag redelijk wat aan zijn hoofd. In Nederland wacht hem mogelijke vervolg voor eerdere incidenten en in Praag is hij voorlopig onderdeel van de tweede selectie van die club.

Ihattaren is middels een officieel statement van de club uit Praag teruggezet naar de zogenaamde B-ploeg van Slavia Praag. Eind 2023 kreeg Ihattaren de kans terug te keen in de voetballerij bij Slavia Praag, dat haar vertrouwen uitsprak in de aanvaller.

De condities waren echter helder. De club maakte met Ihattaren de afspraak dat hij zich tot het einde van het seizoen kon bewijzen. Hier lijkt echter weinig van terecht te komen want Mo Ihattaren is nog niet fit genoeg om onderdeel van de eerste selectie uit te maken.

Even leek er vooruitgang te worden geboekt want op sociale media liet Ihattaren zien bezig te zijn met zijn conditie en fysieke gesteldheid. Eerder deze maand ging de ploeg naar Portugal, waar de club een trainingskamp had belegd. Ihattaren, die officieel geen onderdeel uitmaakt van de A-selectie, reisde mee met de groep, maar daar kwam de technische staf tot de conclusie dat Ihattaren nog niet over de gewenste fitheid beschikt.

“Na afloop van het trainingskamp in Portugal heeft Mohamed Ihattaren zich aangesloten bij het B-team, waar hij verder gaat werken aan voornamelijk zijn fysieke gesteldheid”, schrijft Slavia Praag over de middenvelder, die de komende weken alsnog de kansen gaat krijgen weer fitter te worden om zo te kunnen aansluiten bij de A-ploeg.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in