Home Nieuws PSV biedt contract tot 2028 | PSV strijdt met Feyenoord om handtekening...

PSV biedt contract tot 2028 | PSV strijdt met Feyenoord om handtekening Driouech, die naar PSV wil

1193
0

Er is PSV veel aangelegen om aanvaller Couhaib Driouech van Excelsior over te nemen. Inmiddels kunnen we spreken van een heuse transferrun want PSV is in de weer met Feyenoord om de aanvaller los te weken bij Excelsior.

De aanvaller, 21 jaar oud pas, heeft echter zijn zinnen gezet op PSV, dat zich eerder dan Feyenoord meldde. De Rotterdamse club zag in eerste instantie weinig in Couhaib Driouech maar draaide toch bij. Er ligt in Eindhoven een contract voor 4,5 jaar klaar voor Couhaib Driouech. Zijn persoonlijke voorwaarden zullen geen enkel beletsel vormen om de transfer vandaag op Deadline Day af te ronden.

PSV heeft het aanvankelijke bod van 2 miljoen euro inmiddels opgetrokken naar ruim 3 miljoen euro. Het zou een recordtransfer betekenen voor Excelsior, dat vooralsnog nog steeds volhardend is in de onderhandelingen. PSV wil Couhaib Driouech maar liefst tot 2028 binden, meldt De Telegraaf.

Feyenoord is ook in de markt voor Driouech, maar schijnt nog geen concrete stappen te hebben ondernomen omwille van het salarishuis van de Rotterdammers. Feyenoord dient ruimte te maken. Dat kan veranderen als aanvaller Javairô Dilrosun is vertrokken naar de Mexicaanse topclub Club América. Voor Yorbe Vertessen is het een zaak van veel geduld. De Belgische aanvaller is sinds afgelopen weekend in Berlijn om zijn transfer naar Union Berlin af te ronden maar de seinen staan helaas voor de Belg nog steeds op rood.

Mocht PSV niet akkoord geraken met Excelsior keert Yorbe Vertessen niet terug naar PSV. PSV laat Vertessen definitief gaan.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in