Home Nieuws Van Hanegem ziet wel toekomst in Driouech bij PSV, Stewart sluit zomerse...

Van Hanegem ziet wel toekomst in Driouech bij PSV, Stewart sluit zomerse transfer niet uit

970
0

Ook Willem van Hanegem heeft wel een mening over de wedstrijd van zaterdagavond. Het Feyenoord-icoon haalt net als Valentijn Driessen uit naar Ajax en Henderson maar doet dat wel een tikje beschaafder dan Driessen.

Van Hanegem vond het allemaal maar wat magertjes wat Henderson liet zien in de Johan Cruijff Arena en denkt niet dat de miljoenenaankoop een meerwaarde zal gaan hebben voor de Amsterdammers. De analist concludeerde maanden geleden al dat PSV landskampioen zou gaan worden en die mening deelt de Kromme nog steeds. Van Hanegem is wel van mening dat Couhaib Driouech voor PSV een zekere meerwaarde had kunnen hebben.

Ook Van Hanegem zag de transfer van de aanvaller naar PSV dan wel Feyenoord afketsen en vindt dat uitermate jammer voor de hoofdrolspeler maar ook voor PSV want de oud-topvoetballer denkt dat Couhaib Driouech wel een meerwaarde voor PSV kan zijn. Zondagavond gaf Earnie Stewart nog een inkijkje in de gebeurtenissen van afgelopen week.

Bij Studio Voetbal ging de Directeur Voetbalzaken Earnest Stewart uitgebreid in op het afketsen van de transfer van Couhaib Driouech. “Na de blessure van Noa Lang hebben we direct geschakeld en contact opgenomen om te kijken om hem naar Eindhoven te halen. Dat is uiteindelijk niet gelukt”, aldus Stewart.

Door meerdere zaken lukte het niet om het af te ronden en dus klapte de transfer donderdagavond laat. “Allereerst moest je tot een overeenkomst komen met de club. Dat is natuurlijk logisch omdat zij de economische rechten van de speler hebben. Daarnaast liep de tijd ook uit”, zo gaf hij aan. “Als je een aankoop doet, wil je hem ook graag keuren. En het speelde nog mee dat Excelsior nog een vervanger wilde zoeken. Daarom werd rond acht uur, half negen de stekker eruit getrokken”, zei Stewart over de mislukte transfer.

Een nieuwe poging komende zomer is niet uitgesloten. “Dat zou kunnen”, zei Stewart daar weer over. ‘Couhaib Driouech had ook zo’n flinke stap kunnen maken. 4 miljoen was volgens mij wel de juiste prijs voor hem. Ik zie in hem een speler die nog veel verder kan komen. Het is zonde dat PSV dat ventje uiteindelijk niet heeft binnengehaald’, aldus Willem van Hanegem.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in