Home Nieuws Earnie Stewart: ‘Ismael Saibari speelt volgend jaar ook nog bij PSV’

Earnie Stewart: ‘Ismael Saibari speelt volgend jaar ook nog bij PSV’

896
0

Duidelijke taal van technisch directeur Earnie Stewart. De technische baas van de club, nu bijna een jaar in dienst bij PSV, zei zondagavond bij Studio Voetbal dat Johan Bakayoko onhoudbaar is voor PSV maar over Ismael Saibari heeft Stewart beter nieuws te melden.

Ismael Saibari is wellicht de grootste revelatie van dit seizoen en dat betekent volop interesse in de middenvelder, die tegelijkertijd vanuit de gehele voetballerij grote complimenten krijgt. Saibari heet inmiddels doorgebroken te zijn en met name in grote wedstrijden houdt de middenvelder, die vrijwel op alle posities in de aanval en middenveld een rol van betekenis kan spelen, zich keurig staande. Topfit, razendsnel, duelkracht, scorend vermogen en ga zo maar door.

Stewart was maandaavond te gast in de podcast Heet van de Herdgang, die in het Philips Stadion werd uitgezonden. Voor het eerst werd de podcast over PSV live en mét publiek uitgezonden. Stewart schoof aan en ging in op de laatste ontwikkelingen bij PSV.

Stewart sprak over de transferweek van de club waarbij met name twee hoofdrolspelers naar voren kwamen. Aanvaller Couhaib Driouech en Yorbe Vertessen. Over de vertrokken Vertessen zei Stewart nog het volgende: “Uiteindelijk is het simpel: we willen dat spelers heel graag bij PSV willen spelen”, aldus de technische baas van de club.

Verder bleef de selectie grotendeels intact. Vanuit het publiek kreeg Stewart de vraag of Ismael Saibari na komende zomer nog in het Philips Stadion speelt. Het antwoord van Stewart was stellig: “Hij speelt ook volgend seizoen bij PSV. Onlangs heeft hij nog voor vijf jaar bijgetekend. Saibari heeft een geweldige ontwikkeling doorgemaakt.”

Stewart was opnieuw lovend over Johan Bakayoko. “Wat hij dit seizoen presteert is bizar. Op deze leeftijd zulke data laten zien. Ik kan me voorstellen dat er, als je pas twintig jaar bent, clubs voor hem komen.” En of het dan deze zomer kassa wordt voor PSV? Dat zou kunnen”, aldus Earnie Stewart vanuit het Philips Stadion.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in