Home Nieuws Opvallende Ajax-vraag op persconferentie van PSV zorgt voor verbazing

Opvallende Ajax-vraag op persconferentie van PSV zorgt voor verbazing

3369
0

Voorafgaand aan de kraker tussen Ajax en PSV ging het veelvuldig over Jordan Henderson, die zaterdagavond zijn debuut namens de Amsterdammers maakte.

De 81-voudig international van Engeland begon tegen PSV in de basis. Ook na afloop werd er nog veel over hem gesproken. Zo ook op de afsluitende persconferentie van PSV.

Na het gelijkspel kreeg Mauro Júnior de vraag hoe het was om tegenover Jordan Henderson te staan. Mauro was belast met de taak om Henderson te verdedigen.

“Er werd zelfs aan Mauro gevraagd wat hij ervan vond om tegen de grote Jordan Henderson te spelen. Dat is allemaal wat overdreven”, zegt Mike Verweij in de podcast Kick-Off van De Telegraaf.

Mauro ging wel gewoon inhoudelijk op de vraag uit de perszaal in. “Het was leuk, hij is een grote speler en een grote leider op het veld”, zei de Braziliaanse linkspoot.

“Het was mooi om tegen hem te spelen. Hij heeft een grote carrière en speelde lange tijd voor Liverpool”, zo voegde Mauro toe. “Ik heb hem moeten verdedigen. We zetten hoog druk, dus ik had de taak om hem te verdedigen en druk op hem te zetten. We hebben een punt gepakt en dat was een belangrijk punt.”

Door een blessure van Guus Til kreeg Mauro van Peter Bosz een kans op het middenveld. Valentijn Driessen, een van de vaste gasten in de podcast Kick-Off, keek raar op van enkele uitspraken van Bosz.

“Ik hoorde Bosz na afloop zeggen dat Mauro normaal alleen in aanmerking komt voor de linksbackpositie, maar dat de nood aan de man was, en dat hij geweldig speelde als linkshalf. Hij speelde ook goed, dat klopt. Dan heb je dat waarschijnlijk toch verkeerd gezien als trainer. Dan moet je hem misschien ook wat meer de kans geven op het middenveld.”


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in