Home Nieuws Van Hooijdonk begrijpt weinig van ‘grapje’: ‘Dat is toch helemaal niet zijn...

Van Hooijdonk begrijpt weinig van ‘grapje’: ‘Dat is toch helemaal niet zijn rol?’

3118
0

Pierre van Hooijdonk begrijpt niet waarom de zaakwaarnemer van Couhaib Driouech op Deadline Day besloot een foto op zijn Instagram te plaatsen van een wedstrijdticket tussen PSV en Feyenoord.

PSV werd in de slotdagen van de winterse transferwindow concreet voor Driouech. Op Deadline Day besloot de club het bod op de vleugelaanvaller van Excelsior aanzienlijk te verhogen. De Kralingers gingen echter niet akkoord met het voorstel van PSV, omdat ze eerst nog een vervanger wilden vinden.

Feyenoord leek zich in de tussentijd in de strijd om Driouech te mengen. Het gerucht ging dat de Rotterdammers Leo Sauer op huurbasis naar Excelsior wilden laten vertrekken. De zaakwaarnemer van Driouech, Anass El Ghouche, liet hierop van zich horen. Hij plaatste een foto van een wedstrijdticket van het bekerduel tussen Feyenoord en PSV (1-0 winst) van eind januari op zijn Instagram.

Van Hooijdonk snapt daar alleen weinig van. “Hij postte out of the blue ineens een foto van een kaartje voor Feyenoord – PSV, als zijnde: dit zijn de twee clubs waar het allemaal om gaat”, zegi de analyticus bij Studio Voetbal.

Van Hooijdonk besloot PSV-directeur Earnest Stewart, die ook aanwezig was in het praatprogramma daarmee te confronteren.
“Heb je ook de stekker uit de onderhandelingen met Excelsior getrokken omdat je op een gegeven moment toch het gevoel had dat je gepiepeld werd door de zaakwaarnemer van Driouech?”, vroeg Van Hooijdonk aan de technisch directeur van PSV.

“Die begrijp ik nog niet zo goed, dus daar zullen we het een keertje rustig over hebben. Tijdens die dagen is het proces verder prima verlopen. De keuze van Couhaib om naar PSV te komen viel toen ook”, reageerde Stewart.

Van Hooijdonk blijft erbij dat de actie van de zaakwaarnemer van Driouech ‘niet handig’ was. “Natuurlijk niet. Als jij zaakwaarnemer bent dan vind je het zó interessant om een kaartje te posten. Hoezo moet je iets posten? Dat is toch helemaal zijn rol niet als zaakwaarnemer om een semi-journalist uit te hangen?”

Jeroen Stekelenburg noemde het juist een ‘grapje, iets ludieks’. “Hoezo moet je een grapje maken?”, reageerde Van Hooijdonk nogmaals verbaasd.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in