Home Nieuws Bakayoko verrast na uitspraak Stewart over transfer: ‘Misschien weet hij het, maar...

Bakayoko verrast na uitspraak Stewart over transfer: ‘Misschien weet hij het, maar ik weet niet wat ik nog ga doen’

8437
0

Johan Bakayoko kan inmiddels gerust als één van de sterspelers van het PSV van dit seizoen worden gezien. Een basisspeler is steeds een logische keuze van Bosz, die zijn aanvaller ook geregeld 90 minuten laat staan.

De kwaliteiten van Bakayoko zijn daarmee zeker ook een bepalende factor in het huidige succes van de club. De Belgische aanvaller heeft zich ontpopt als onmisbare pilaar in het elftal van dit seizoen. Onder leiding van trainer Peter Bosz heeft de 20-jarige dan ook een vaste basisplaats verdiend. Door zijn topprestaties in zowel de Eredivisie als Champions League trekt hij op nationaal en internationaal niveau aandacht, waaronder belangstelling van diverse clubs.

Technisch directeur Earnest Stewart liet eerder deze maand tijdens een uitzending van Studio Voetbal weten dat hij wegens serieuze belangstelling van andere clubs niet verwacht dat Bakayoko volgend seizoen nog deel uit zal maken van het elftal van PSV. De speler zelf reageerde echter erg verrast op de uitspraak van Stewart bij Studio Voetbal. Zo vertelde Bakayoko dat hij het zelfs als grappig ervaarde. Zijn reactie op de uitspraak van de Stewart was: “Misschien weet hij het, maar ik weet niet wat ik nog ga doen.”

Te voorbarig vindt hij het zelf allemaal. In een gesprek met ESPN liet de aanvaller weten dat hij het te vroeg vindt om de keuze te maken over het verlaten van PSV. “Het seizoen is nog volop bezig. Ik vind het nog een beetje te vroeg om dat te kunnen zeggen.”

Op jonge leeftijd heeft de speler al aardig perspectief. Zo bouwt hij zijn uitspraak op door te delen dat zijn situatie op elk moment kan veranderen. “Je kan blessures oplopen, je kan een heel goed seizoen draaien. Je kan niet zeggen ‘ik ben van de zomer weg’, dat mag en kan je niet zeggen.”


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in