Home Nieuws Ronald Waterreus verwacht zomers vertrek Walter Benítez en kent tweetal opvolgers

Ronald Waterreus verwacht zomers vertrek Walter Benítez en kent tweetal opvolgers

3868
0

Ronald Waterreus heeft nagedacht over de toekomst van Walter Benítez. De Limburgse oud-PSV’er denkt dat een vertrek van Walter Benítez aanstaande zomer dichtbij is.

Het is bekend dat het contract van Walter Benítez aanstaande zomer het laatste jaar in zal gaan. De transfervrij van OGC Nice overgenomen keeper zou mogelijk open kunnen staan voor een nieuw avontuur na twee keer winst van de Johan Cruijff Schaal en twee keer winst van de KNVB-Beker. Dat er natuurlijk een landstitel aan zijn palmares gaat worden toegevoegd is welhaast een zekerheid maar daarna?

Wat is de insteek van de Argentijnse keeper die dicht tegen een plaats onder de lat van de Argentijnse nationale elf aanhikt? Ronald Waterreus heeft er zo zijn mening over én zijn gedachten over laten gaan. Waterreus is geen groot fan van Walter Benítez. De Ziggo-analist en columnist van dagblad De Limburger denkt dat PSV komende zomer nog wel eens afscheid zou kunnen nemen van doelman Walter Benítez. De voormalig keeper van PSV heeft nagedacht over diens opvolging en draagt een mogelijke opvolgers van Walter Benítez aan.

“Earnest Stewart heeft natuurlijk ook weer een band met Amerika”, begint Waterreus in de Skiete Willy Podcast van Voetbal International. “En als ik me niet heel erg vergis, is Matt Turner op dit moment de keeper van Amerika. Die zit in Engeland ergens op de bank. Daar gaan we al. Dat zou zomaar kunnen.”

“Ik noemde net ook een andere suggestie, Nübel”, wijst Waterreus naar de Duitse keerper Alexander Nübel. Hij wordt dit seizoen door Bayern München verhuurd aan VfB Stuttgart. “Die keepte vorig jaar bij AS Monaco. Daar heeft PSV twee keer tegen gespeeld. Een keer in de voorronde Champions League en een keer in de Europa League. Hij doet het op dit moment heel erg goed bij Stuttgart en gaat natuurlijk nooit terug naar Bayern zolang Neuer daar speelt. Ja, dat zijn ook opties”, aldus Waterreus.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in