Home Nieuws Kenneth Perez twijfelt over Lozano maar ziet PSV weer naar topvorm groeien:...

Kenneth Perez twijfelt over Lozano maar ziet PSV weer naar topvorm groeien: ‘Overal goede koppeltjes’

1291
0

Kenneth Perez deelde afgelopen dagen zijn zorgen over de vorm van Hirving Lozano. De Deense analist ziet dat Lozano ver onder zijn kunnen speelt en stelde na de wedstrijd in Volendam vast dat Lozano als een amateur over het veld loopt.

Toegegeven, de Mexicaan lijkt inderdaad enigszins verwijdert van zijn aloude vorm maar dat betekent tegelijkertijd vaak dat de Mexicaan spoedig weer belangrijk gaat worden voor PSV. Zo vergaat het Lozano namelijk vaker. Even uit vorm zijn, om vervolgens spoedig en uit het niets te vlammen voor PSV. Laat dat uitgerekend volgende week dinsdag zijn ten tijde van het bezoek van Borussia Dortmund aan het Philips Stadion.

Perez zag verder dat het wel goed zit bij PSV. De Deense analist ziet de ploeg van Bosz weer groeien naar enige topvorm. Kenneth Perez had ook na de vroege openingstreffer van FC Volendam weinig vertrouwen in een Volendamse stunt.

“Buiten de individuele kwaliteiten is het bij PSV gewoon ongelooflijk duidelijk wat iedereen moet doen”, begint Perez in Dit was het weekend van ESPN. “Dus het is een kwestie van tijd voordat ze gaan scoren. Dat ze kansen gaan krijgen. Iedereen weet ten opzichte van elkaar wat het plan is. Hoe ze aanvallen en hoe ze verdedigen.”

“De eerste helft was niet goed, maar ze creëren wel kansen”, gaat de Deen verder. “Teze weet bijvoorbeeld heel goed hoe hij zich moet verhouden ten opzichte van Bakayoko. Hij moet kijken wat Bakayoko nodig heeft. Moet ik naar binnen, naar buiten, diep gaan of ondersteunen? Dat is het enige waar Teze mee bezig is, om Bakayoko te hulp te schieten. Dat zie je ook bij die goal. Geweldige goal van Saibari, trouwens.”

Perez zag PSV als het ware warmdraaien voor de wedstrijd tegen de Duitse topclub, hoewel Heracles Almelo eerst nog wacht. “Er lopen overal goede koppeltjes bij PSV. Continu staan ze op de juiste plek, waardoor je afvallende ballen goed op kunt pakken. Bij Ajax is balverlies een kans voor de tegenpartij, bij PSV echt never nooit. Ze moesten nu gewoon even bij schakelen en daar heb je dan even een moment in de rust voor nodig of een trainer die boos wordt. En daarna gaat het wel weer. Het geraamte van PSV, hoe ze willen voetballen, dat is ongelooflijk duidelijk. Je kan rustig gaan zitten en denken: ‘het komt wel”, aldus Perez.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in