Home Nieuws Vfb Stuttgart, AC Milan mét perspectief en Atlético Madrid concreet voor Isaac...

Vfb Stuttgart, AC Milan mét perspectief en Atlético Madrid concreet voor Isaac Babadi

4183
0

Dat het contract van Isaac Babadi nog maar kortlopend is hebben vele clubs in Europa geweten want tientallen clubs lijken contact te hebben gehad met de dwingende zaakwaarnemers van de jonge topvoetballer.

Enkele weken geleden werd bekend dat er maar liefst 29 clubs met concrete interesse in Babadi hadden. De jongeling legde het vermoedelijk allemaal snel naast zich neer maar dat geldt natuurlijk niet voor de entourage van Isaac Babadi, de broers en de zaakwaarnemer van dienst gehuisvest in het Duitse Trier.

Isaac Babadi staat volgens de laatste berichtgevingen op het punt een nieuw contract bij PSV te tekenen, maar de concurrentie bleek enorm te zijn afgelopen maanden. Voetbal International meldt dat Feyenoord niet de enige geïnteresseerde club met concrete interesse bleek te zijn. Ook VfB Stuttgart ,AC Milan en Atlético wilden Babadi maar wat graag aan de selectie toevoegen, meldde het weekblad over de stand van zaken rond Babadi.

Babadi lijkt op zeer korte termijn, mogelijk deze week nog, dan eindelijk zijn te zetten onder een nieuw contract tot de zomer van 2028. Het concrete Feyenoord lijkt uitgespeeld in de strijd om de handtekening van de familie Babadi want een handtekening van Isaac Babadi betekent in dit geval ook de handtekening van met name zijn broers.

Rotterdam-Zuid gaat dus niet de nieuwe bestemming van Babadi worden. Trainer Arne Slot voerde meerdere gesprekken met Babadi, maar PSV heeft ‘de beste papieren’, klinkt het. Zoals gezegd bleken VfB Stuttgart en Atlético Madrid concreet te zijn voor het talent maar was het juist AC Milan dat de interesse dusdanig leven in wist te blazen dat er een compleet plan met perspectief op speeltijd voorgelegd werd. De clubdirectie van de Italianen hadden een constructie met dochterclub AC Monza op willen tuigen maar zullen uiteindelijk ook aan het kortste eind gaan trekken.

‘Maar Babadi en zijn zaakwaarnemers kiezen voor ontwikkeling en vinden de stap naar het buitenland veel te vroeg’, klinkt het. Babadi zou bovendien een goed gevoel hebben overgehouden aan de laatste gesprekken met Peter Bosz.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in