Home Nieuws Guus Til terug | PSV – Feyenoord wordt race tegen de klok...

Guus Til terug | PSV – Feyenoord wordt race tegen de klok voor Joey Veerman én Ismael Saibari

4595
0

‘Ploegen die veelal goed draaien en weinig punten verspelen kennen doorgaans weinig blessures’, zei Marco van Basten afgelopen maandagavond bij Ziggo.

Het bleek opnieuw een onzinnige uitspraak van de analist te zijn, die van alle kanten kritiek krijgt omwille van zijn vaak onzinnige kritieken dit seizoen. PSV kende net na de winterstop een golf aan blessures, die zich kort daarop vrij vlot ook weer op wisten te lossen maar er lijkt een nieuwe tegenvaller aanstaande te zijn.

PSV – Feyenoord wordt voor middenvelder Joey Veerman een race tegen de klok. De paser pur sang heeft een nog onbekende blessure en is dus onzeker voor zondagmiddag half 3. Dat meldt zowel Voetbal International als het Eindhovens Dagblad.

Veerman is volgens de Eindhovense krant niet ongeschonden uit de training van donderdag gekomen. Daardoor mist hij mogelijk het belangrijke duel met Feyenoord. Achter de inzetbaarheid van Joey Veerman staat dus een ‘groot vraagteken’, zo weten beide media te melden.

Het niet meespelen van Veerman zou een grote tegenvaller zijn voor PSV, want Peter Bosz weet op dit moment ook nog steeds niet of Ismael Saibari op tijd fit is. Guus Til, Malik Tillman, Jerdy Schouten en Isaac Babadi zijn wel topfit en gelden dus als mogelijke vervangers voor Veerman en/of Saibari.

Wat er precies met Veerman aan de hand is, is niet duidelijk. Wel heeft PSV de hoop dat de blessure niet al te ernstig is, en dat hij op korte termijn gewoon weer kan spelen. De verwachting is dat Bosz op de voorbeschouwende persconferentie van komende vrijdag meer duidelijkheid zal verschaffen over de blessure van Veerman en Saibari.

De Telegraaf meldt dat Joey Veerman niet beschikbaar is maar Rik Elfrink stelt namens het Eindhovens Dagblad dat het nog niet geheel zeker is dat Veerman die wedstrijd gaat missen. Daarentegen is Guus Til wel weer terug tegen Feyenoord.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in