Home Nieuws Joey Veerman laat van zich horen op Instagram met boodschap voor supporters...

Joey Veerman laat van zich horen op Instagram met boodschap voor supporters van PSV

5750
0

Joey Veerman lijkt fit genoeg om woensdagavond de Champions League-kraker tegen Borussia Dortmund te spelen.

De middenvelder liet zondag van zich horen op Instagram. Hij plaatste op Stories twee veelzeggende emoji’s bij een post van het Instagram-account van PSV.

Veerman vormde drie weken geleden tijdens het heenduel met Dortmund nog een middenveld met Ismael Saibari en Malik Tillman. Eind februari viel hij echter geblesseerd uit op de training. Het bleek om een lichte blessure aan zijn bovenbeen te gaan.

Hij moest de competitieduels met Feyenoord (2-2) en Go Ahead Eagles (0-1 winst) aan zich voorbij laten gaan, maar lijkt op tijd fit voor de return tegen Dortmund van woensdagavond.

PSV plaatste zondagavond een post, waarin het vooruitblikt op de kraker tegen de Duitsers. Op een van de foto’s is Veerman te zien en de caption van PSV luidde: “Het UEFA Champions League-gevoel, dat is speciaal.”

Veerman besloot deze foto vervolgens te reposten als Story, en plaatste daarbij twee veelzeggende emoji’s. Hier kan uit opgemaakt worden de creatieveling fit is voor de return in het Signal Iduna Park.

Saibari
Of Ismael Saibari in actie kan komen tegen Dortmund daarentegen is twijfelachtig. De aanvallende middenvelder, die in de heenwedstrijd ook nog in de basis stond, kampte de afgelopen weken met hamstringklachten en moet volgens het Algemeen Dagblad ‘nog worden opgelapt’.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in