Home Nieuws ‘Ten Hag wil ex-PSV’er voor 85 miljoen euro naar Manchester United halen’

‘Ten Hag wil ex-PSV’er voor 85 miljoen euro naar Manchester United halen’

3169
0

Jarrad Branthwaite is volgens Sky Sports komende zomer een serieus transfertarget voor Manchester United.

De Engelse grootmacht heeft momenteel nog niet genoeg geld om de verdediger van Everton in te lijven en zal dus eerst van een aantal vaste krachten afscheid moeten nemen.

Brantwaithe speelde vorig seizoen nog op huurbasis voor PSV. Technisch directeur Earnest Stewart had de 21-jarige mandekker graag definitief overgenomen van The Toffees, maar kwam er al snel achter dat dit niet reëel was.

De 1,95 meter lange centrumverdediger ging voor zijn kans bij Everton en heeft deze met beide handen aangegrepen. Brantwaithe is een onbetwiste basisspeler in de ploeg van manager Sean Dyche. Met zijn goede spel heeft hij de interesse gewekt van heel wat topclubs.

Manchester United wil de concurrentie naar verluidt te slim af zijn door Brantwaithe zo snel mogelijk vast te leggen. De ex-PSV’er heeft alleen wel een peperduur prijskaartje van 85 miljoen euro om zijn nek hangen.

Om zijn komst te realiseren overweegt Manchester United volgens Sky Sports om spelers als Harry Maguire en Raphaël Varane van de hand te doen. Daarnaast lijkt Jadon Sancho, die tijdens de tweede seizoenshelft verhuurd wordt aan Borussia Dortmund, komende zomer definitief te vertrekken.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in