Home Nieuws Napoli biedt 18 miljoen euro op Olivier Boscagli

Napoli biedt 18 miljoen euro op Olivier Boscagli

4052
0

Het Italiaanse medium Il Mattino meldt dat huidig landskampioen Napoli serieuze interesse heeft in Olivier Boscagli.

Boscagli staat op het lijstje bij de uittredend kampioen van Italië, meldt Il Mattino. Maar het medium weet ook te melden dat Napoli zelfs al een bod van 18 miljoen euro bij PSV zou hebben uitgebracht. Dat lijkt onwaarschijnlijk maar feit is dat de Italianen een voorname rol voor Boscagli zien zitten volgend seizoen.

Het is niet bekend welk bedrag PSV in gedachten heeft voor de Franse verdediger, die aan een ijzersterk seizoen bezig is en eigenlijk op de nominatie staat zijn contract bij PSV te verlengen. Althans, dat is de insteek van PSV dat toekomst ziet in de Franse centrale verdediger, die ook op het middenveld uit de voeten kan.

Napoli aast de komende maanden op de nodige versterkingen ten einde weer een competitief elftal op de been te brengen dat opnieuw om de landstitel moet gaan strijden. Daar is het dit seizoen niet van gekomen. Napoli dreigt Victor Osimhen in de zomer te verliezen. Hij zou voor meer dan 100 miljoen euro naar Chelsea vertrekken, waardoor Napoli voldoende financiële middelen zou hebben om te gaan investeren.

Meerder Italiaanse voetbalnieuwssites maken melding over de interesse van Napoli in Olivier Boscagli,


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in