Home Nieuws Borussia Dortmund richt pijlen op Jerdy Schouten, genoemde transfersom 30 miljoen euro

Borussia Dortmund richt pijlen op Jerdy Schouten, genoemde transfersom 30 miljoen euro

2750
0

Jerdy Schouten heeft veel indruk gemaakt op de trainer en technisch directeur van Borussia Dortmund.

Het tweeluik tegen de Duitse club werd door Peter Bosz aangegrepen Jerdy Schouten naast Olivier Boscagli te posten in plaats van André Ramalho. De wedstrijdstatistieken van Schouten in de beide wedstrijden tegen Borussia Dortmund waren zoals te doen gebruikelijk uitmuntend te noemen. Schouten verspeelde nauwelijks ballen en bleef fier overeind tegen de Duitse club.

Door zijn goede en stabiele spel kan Schouten nu rekenen op belangstelling van Borussia Dortmund. Dat meldt het Duitse Sky Sports. Het Champions League-tweeluik liet zien dat Schouten op het hoogste niveau ook achterin met het grootste gemak overeind blijft. Schouten ligt nog tot de zomer van 2028 vast in Eindhoven, waardoor PSV een forse transfersom kan vragen. Afgelopen zomer betaalde PSV een miljoenenbedrag aan Serie A club Bologna.

Sky Sports denkt te weten dat Jerdy Schouten voor een miljoen of 30 los te weken is bij PSV. rept over een vraagprijs van ongeveer dertig miljoen euro. Schouten is inmiddels een onmisbare schakel in de ploeg van Peter Bosz. Dit seizoen speelde Schouten 33 officiële wedstrijden voor PSV en scoorde hij twee keer.

Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV er ‘alles aan gaat doen’ om Jerdy Schouten langer te behouden voor de club. Het is nog niet duidelijk of en wanneer Borussia Dortmund zich gaat melden in Eindhoven.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in