Home Nieuws Voor PSV dreigt een volgend vertrek van vaste basiskracht uit de beloftenploeg

Voor PSV dreigt een volgend vertrek van vaste basiskracht uit de beloftenploeg

6077
0

Koen Jansen is mogelijk bezig aan zijn laatste weken bij PSV, zo schrijft het Eindhovens Dagblad.

De twintigjarige verdediger staat in de nadrukkelijke belangstelling van Roda JC, dat hem hoopt los te weken uit Eindhoven.

Jansen is dit seizoen een vaste waarde bij Jong PSV en heeft de mogelijkheid om zijn contract te verlengen. Er vinden momenteel onderhandelingen plaats, maar de linksback kan rekenen op interesse van verschillende clubs. Dat ging eerder om Helmond Sport, terwijl er ook contact is geweest met NEC.

Clubwatcher Rik Elfrink stipt aan dat Jansen na een zware kruisbandblessure een goede ontwikkeling heeft doorgemaakt. De verdediger speelde dit seizoen tot nog toe 20 competitieduels namens Jong PSV en bewees aanvallend zijn waarde met een goal en vier assists.

Volgens Elfrink kan een vertrek van Jansen PSV slecht uitkomen, aangezien het met Mohamed Nassoh (transfervrij naar Sparta) al de aanvoerder van Jong PSV ziet verkassen. Mylian Jiménez lijkt daarnaast niet voornemens zijn verbintenis te verlengen, aangezien ook hij zich in de kijker heeft gespeeld bij andere clubs.

Van enkele spelers, waaronder rechtsback Bram Rovers, wordt bovendien zelf afscheid genomen. Renzo Tytens, ook een back, vertrekt naar Club Next. Dat is het tweede team van Club Brugge.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in