Home Nieuws PSV heeft interesse in peperdure Nederlander | Vraagprijs liefst 20 miljoen euro

PSV heeft interesse in peperdure Nederlander | Vraagprijs liefst 20 miljoen euro

35051
1

Sepp van den Berg staat op de radar van PSV, Ajax én Feyenoord, zo meldt De Telegraaf.

De kans dat de 22-jarige verdediger daadwerkelijk terugkeert in de Eredivisie is echter klein. Van den Bergh werd het afgelopen seizoen door Liverpool verhuurd aan het Duitse FSV Mainz en hoopt komend seizoen opnieuw in de Bundesliga actief te zijn.

De Nederlander werd de afgelopen seizoen meerdere keren uitgeleend. Na periodes bij Preston North End en Schalke 04 maakte hij de afgelopen jaargang dus vlieguren bij Mainz.

Liverpool is niet bereid om Van den Bergh voor een lage transfersom in de etalage te zetten. The Reds verlangen naar verluidt liefst 20 miljoen euro.

Van den Bergh zelf is duidelijk als hij gevraagd wordt naar zijn sportieve toekomst. “Jullie straalden al die tijd geen vertrouwen in me uit, maar jullie willen wel mijn toekomst belemmeren. Ik wil wekelijks blijven spelen en mijzelf verder ontwikkelen”, heeft hij tegenover De Telegraaf als boodschap voor Liverpool. De centrumverdediger wil dat de Engelse topclub de vraagprijs voor hem verlaagt.

“In Duitsland geniet ik van Dortmund-uit met 70.000 man, Bayern München-uit tegen Harry Kane, Stuttgart, Leipzig, Leverkusen, tegen dat soort clubs word ik elke week uitgedaagd”, aldus de verdediger.


1 REACTIE

  1. Ik heb net naar Excelsior zitten kijken, de hele droevig slechte 90 + 4 minuten. PSV, laat die Driouech maar lekker zitten, wat een niveau. Echt 6 niveautjes te licht voor PSV. NIET DOEN!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in