Home Nieuws Bakayoko over ex-ploeggenoot bij PSV: ‘Een vervelend mannetje’

Bakayoko over ex-ploeggenoot bij PSV: ‘Een vervelend mannetje’

49938
0

Johan Bakayoko heeft goede herinneringen aan zijn gezamenlijke periode bij PSV met Thorgan Hazard.

Het jongere broertje van Eden Hazard werd vorig seizoen voor een halfjaar gehuurd van Borussia Dortmund. Alhoewel de 47-voudig international van België in het veld nauwelijks zijn stempel wist te drukken, had Bakayoko wel een hele leuke tijd bij PSV met zijn landgenoot.

“Bakayoko, dat is altijd hetzelfde. Hij komt naar binnen en schiet naar de verste hoek zoals Arjen Robben”, zei Hazard in het verleden over de PSV’er.

Het Laatste Nieuws confronteert Bakayoko nu met die uitspraak van zijn voormalig ploeggenoot. “In zo’n korte tijd heb ik nog nooit zo’n leuke tijd gehad met een ploegmaat. Een vervelend mannetje die Thorgan”, vertelt de rechtsbuiten.

“Bij elke actie die ik deed, gaf hij commentaar. Als ik scoorde was het geluk, als ik miste had hij het altijd op voorhand gezegd. Hij is je altijd aan het plagen op een grappige manier.”

Hazard kwam in het seizoen 2022/23 tot 365 speelminuten in PSV 1, daarin was hij goed voor 2 goals en 1 assist. De Belg maakte in de zomer van 2023 de definitieve overstap naar Borussia Dortmund. In april liep Hazard een zware knieblessure op, waardoor hij dit kalenderjaar niet meer in actie komt.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in