Home Nieuws Video | Memphis Depay: ‘Terugkeer naar PSV zie ik op dit moment...

Video | Memphis Depay: ‘Terugkeer naar PSV zie ik op dit moment niet voor me’

577
0

Pogingen van Marcel Brands dan wel Earnie Stewart zullen op niets gaan uitlopen. Oftewel, Memphis Depay zal niet gaan terugkeren naar PSV.

PSV en andere Nederlandse clubs hoeven deze zomer dus niet te hopen op de komst van Memphis Depay, die transfervrij is. Onlangs werd bekend dat Memphis transfervrij mag vertrekken bij Atlético Madrid, de club waar zijn contract afloopt. Zijn status maakt hem mogelijk interessant voor de Nederlandse top, maar hij blijft dus liever in het buitenland.

“Ik zie het op dit moment niet voor me. Voor zover ik weet zien jullie me niet heel snel terug in de Eredivisie”, zei de dertigjarige Memphis zondag in Zeist voor de camera van SBS 6.

Memphis maakte in 2011 debuut bij PSV. In de zomer van 2015 maakte hij voor zo’n 34 miljoen euro een transfer naar het Manchester United van toenmalig trainer Louis van Gaal. Op Old Trafford lukt het de spits niet om zijn stempel te drukken. Na Manchester United wist Memphis dan weer wel zijn stempel te drukken bij Olympique Lyon en in mindere mate bij FC Barcelona.

Begin 2023 werd Atlético Madrid zijn nieuwe club. De Madrilenen gaan na anderhalf jaar dus niet met hem verder. Dat heeft ondermeer van doen met de blessuregevoeligheid van de aanvaller, die wel degelijk weer als topfit geldt momenteel en graag successen met Oranje wil behalen deze zomer.

Voetbal Internationl meldde vrijdag nog dat de kans aannemelijk was dat PSV een poging zou gaan wagen voor Memphis. PSV staat altijd in nauw contact met de aanvaller, maar deze zomer zal dat nog geen resultaat opleveren. Ook Wim Kieft opperde recent al dat de aanvaller er goed aan zou doen voor PSV te kiezen.

“Dat zie ik op dit moment niet voor me”, laat Memphis weten. Dat meldt Jeroen Kapteijns van De Telegraaf in een X-bericht. In onderstaande video legt Memphis uit waarom PSV nog geen optie voor hem is.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in