Home Nieuws Toptalent Ajax op weg naar PSV: ‘Tygo Land over 3 jaar weg...

Toptalent Ajax op weg naar PSV: ‘Tygo Land over 3 jaar weg voor 50 miljoen, dan staat deze jongen klaar’

23039
0

PSV lijkt succesvol te zijn in het binnenhalen van het inmiddels bekende toptalent Steur van Ajax.

Vorige week werd al duidelijk dat PSV de jonge middenvelder uit Amsterdam wilde weghalen en wilde herinigen met zijn broer, die al bij PSV onder contract staat. PSV lijkt te gaan slagen in die doelstelling en dus ijkt het zestienjarige toptalent Sean Steur op weg naar PSV.

De overstap dan wel transfer wordt nu zeer concreet, weet Ajax Showtime te melden. Dat mag met recht een sterke deal worden genoemd want ook in Amsterdam is men razend enthousiast over het toptalent.

Steur is een centrale en tweebenige middenvelder en één van de grootste talent van de Onder-17 van Ajax. De Amsterdammers hebben dan ook vele en verwoede pogingen gedaan om de jonge middenvelder te contracteren, maar het tevergeefse moeite geweest. Het heeft er alle schijn van dat Ajax financieel niet kan bieden wat er gevraagd wordt. Het is inmiddels meer dan duidelijk dat de geldkraan in Amsterdam, die jaren achtereen open heeft gestaan, dichtgedraaid is.

Dit seizoen speelde Steur 31 officiële wedstrijden in alle competities. Hierin was hij zeven keer trefzeker en ook zeven keer aangever. Tijdens de laatste speelronde van de Keuken Kampioen Divisie maakte Steur zelfs zijn debuut voor Jong Ajax.

Als Sean Steur naar Eindhoven zal overstappen, wordt hij herenigd met zijn broer, Roy. PSV is erg tevreden over de 19-jarige doelman, die ook al wedstrijden voor Jong PSV speelde. In onderstaand video-item enkele beelden van Sean Steur, die met recht een toptalent genoemd mag worden.

Op sociale media ontstaan er al de nodige discussies rond de aanstaande transfer van Sean Steur naar PSV. Zo wijst een PSV-fan eerst en vooral naar Tygo Land, die aanstaande seizoen op de nominatie staat daadwerkelijk te gaan doorbreken.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in