Home Nieuws PSV wil gedegradeerde én gewilde Driouech zo snel mogelijk van Excelsior overnemen

PSV wil gedegradeerde én gewilde Driouech zo snel mogelijk van Excelsior overnemen

2967
0

Enige verzachtende omstandigheden voor Excelsior-aanvaller Couhaib Driouech want na de zeer pijnlijke degradatie met Excelsior, mag de gewilde aanvaller zich spoedig PSV’er gaan noemen.

Althans, dat is de verwachting want PSV is zeer concreet voor de aanvaller, die zich zondagavond zo nu en dan kon onderscheiden met zijn snelheid maar evenzo vaak ook vastliep in de NAC-defensie. Degradatie is een feit voor de gewilde aanvaller, die naast een aantal Serie A clubs ook inmiddels concrete interesse geniet van de Portugese kampioen Sporting Lissabon.

FC Twente en Royal Antwerp FC complementeren de lijst geïnteresseerde clubs maar beide clubs lijken kansloos in de strijd om de handtekening van Couhaib Driouech. PSV ligt op pole-position om Couhaib Driouech binnen te halen.

PSV maakt dus werk van de aanstaande transfer want de club gaat komende week vermoedelijk proberen om Couhaib Driouech zo snel mogelijk binnen te halen. Dat meldt het Eindhovens Dagblad.

De afgelopen weken is er volgens het Eindhovens Dagblad al een bod neergelegd door PSV bij Excelsior. Voor om en nabij de twee miljoen euro zou Driouech naar Eindhoven moeten komen. Het is onbekend of Excelsior dat bod heeft geaccepteerd. Na de verloren finale van de play-offs tegen NAC is er in ieder geval geen belang meer om de transfer tegen te houden. Excelsior zal in alles een stapje terug moeten doen.

Volgens de zaakwaarnemer van de Marokkaanse aanvaller kon PSV nog wel rekenen op de nodige concurrentie voor Driouech. De belangenbehartiger doelt daar meer ondermeer op Sporting Lissabon, dat zich recent in de strijd om Couhaib Driouech wist te mengen. De laatste weken leek het er echter op dat de vleugelaanvaller alleen naar PSV wil. Driouech moet in de selectie van Peter Bosz de concurrentie aangaan met Noa Lang, die na een seizoen vol blessureleed weer topfit is. Bovendien kan Driouech ook op rechts uit de voeten.

Driouech heeft nog een contract voor één jaar bij Excelsior. In 33 duels kwam de aanvaller dit seizoen tot acht goals en acht assists voor de Kralingers.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in