Home Nieuws PSV lijkt zich al te richten op Veerman-opvolger en denkt aan middenvelder...

PSV lijkt zich al te richten op Veerman-opvolger en denkt aan middenvelder van Portugese topclub

3787
0

De geruchtenmolen rond een aanstaande transfer van Joey Veerman draait op volle toeren. Ook in het buitenland en dus wordt PSV aan diverse nieuwe spelers gelinkt.

Hoewel de middenvelder nog lang niet is vertrokken bij PSV, is een zomerse transfer waarschijnlijk wel waar het op uit zal gaan draaien. Veerman moet hoe dan ook vervangen gaan worden en dus vallen er al verschillende namen in de buitenlandse media.

Het Portugese medium Record meldt dat PSV denkt aan Daniel Bragança, een middenvelder van Sporting CP. De linksbenige controleur, die ook als aanvallende middenvelder uit de voeten kan, wordt gezien als kandidaat-opvolger van Joey Veerman. Sporting Lissabon en PSV worden de laatste weken en maanden opvallend veel en vaak aan elkaar gelinkt. Zo wordt de centrale verdediger St. Juste door tal van media gelinkt aan een transfer naar PSV, hoewel het nog lang niet zo ver is.

PSV is volgens het Portugese medium nu in ieder geval uitgekomen bij Bragança, aldus Record. De 25-jarige Bragança heeft een uitstekend seizoen achter de rug bij Sporting, toch is de Portugese club bereid te luisteren naar aanbiedingen voor de middenvelder. Zoals te doen gebruikelijk zijn er diverse anders clubs ook in de markt voor Bragança. Zowel Spaanse als Duitse clubs worden genoemd voor de middenvelder van landskampioen Sporting Lissabon.

Bragança ligt nog tot de zomer van 2027 vast bij Sporting. Zijn marktwaarde wordt getaxeerd op vijf miljoen euro. Naar goed Zuid-Europees gebruikt geldt er een gigantische afkoopsom voor Bragança. Althans, Record weet te melden dat er een afkoopclausule van zestig miljoen euro in het contract staat. Het behoeft geen nadere uitleg dat geen club dit bedrag zal gaan betalen.

In 2012 werd Bragança opgenomen in de jeugdopleiding van Sporting Lissabon. Acht jaar later debuteerde de middenvelder voor de Portugese club. Dit seizoen speelde de middenvelder 28 wedstrijden in de Portugese competitie, waarvan drie als aanvoerder.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in