Home Nieuws Transfersom 7 miljoen euro | Zweedse krant wijst naar PSV voor aanvaller...

Transfersom 7 miljoen euro | Zweedse krant wijst naar PSV voor aanvaller Malmö FF

3030
0

De transferzomer is nog altijd niet in volle hevigheid losgebarsten maar de geruchtenmachine draait wel op volle toeren.

De naam van PSV klinkt door geheel Europa en menig talentvolle voetballer passeert dan ook de revue. Van Belgie tot Spanje en van Frankrijk tot ook Zweden want PSV wordt in Zweedse media in verband gebracht met een linksbuiten van de voetbalclub Malmö FF.

Het zou gaan om Sebastian Nanasi. PSV zou in de zoektocht naar een nieuwe linksbuiten bij de 22-jarige Zweed uitgekomen, meldt Fotbolldirekt.

Nanasi speelt momenteel bij Malmö FF, waar hij is uitgegroeid tot een belangrijke speler voor de Zweedse club. Dit seizoen scoorde Nanasi in achttien officiële duels zes doelpunten en gaf hij negen assists maar een zomerse uitgaande transfer zal niet worden tegengehouden door de club uit het zuiden van Zweden. De drievoudig international ligt namelijk nog maar anderhalf jaar vast bij Malmö FF en zou deze zomer juist nog 6,5 à 7 miljoen euro moeten kunnen opbrengen.

PSV wordt al weken in verband gebracht met Couhaib Driouech maar bereikte nog geen akkoord met het stugge Excelsior over de transfersom. PSV zou zich op dit moment beraden op andere spelers. Volgens Fotbolldirekt toont PSV niet alleen interesse in Nanasi, maar ook in Viktor Djukanovic. De twintigjarige linksbuiten uit Montenegro staat nu nog onder contract bij Hammarby IF.

In onderstaande video de skills en kwaliteiten van de Zweedse aanvaller.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in