Home Nieuws Richt PSV pijlen op NEC bij eventueel vertrek van Jerdy Schouten?

Richt PSV pijlen op NEC bij eventueel vertrek van Jerdy Schouten?

2482
0

Niemand is in feite onvervangbaar maar een speler als Jerdy Schouten vervangen, die zich het gehele afgelopen jaar een enorme ontwikkeling heeft aangemeten, valt niet meer.

Of beter gezegd, dat lijkt ondoenlijk. Toch bestaat er een weliswaar geringe kans dat PSV deze zomer in een vervanger voor Jerdy Schouten zal moeten gaan investeren. De middenvelder is zoals bekend enorm in populariteit gestegen en dat weet zich tot op heden te vertalen in concrete interesse vanuit Dortmund, Turijn en Milaan.

Respectievelijk Borussia Dortmund, Juventus en Internazionale zien de komst van Schouten zeker zitten maar voor de laatste twee clubs geldt zeker ook dat een transfersom boven de 25 miljoen euro welhaast ondoenlijk te noemen is. Juventus en Internazionale kunnen gerust tot de absolute topclubs van Europa gerekend worden, maar beschikken niet over de financiële middelen toptransfers te bewerkstelligen.

Slechts Paris Saint-Germain, Manchester City, Manchester United en FC Bayern München kunnen tot de clubs gerekend worden die vaak en eenvoudig een bedrag van 40 tot 50 miljoen euro op tafel leggen voor welke speler dan ook. Clubs als Leipzig en Liverpool dienen reserves aan te spreken dan wel eerst spelers te verkopen alvorens een machtige miljoenentransfer van rond de 40 tot 50 miljoen euro kan worden bewerkstelligd.

Natuurlijk wordt er als vanzelf ook gespeculeerd over eventuele opvolging van Schouten. PSV zou daarbij de pijlen richten op Nijmegen, NEC. PSV ziet wel toekomst in NEC-middenvelder Dirk Proper, meldt het Eindhovens Dagblad. De 22-jarige middenvelder van Jong Oranje zou in beeld komen mocht PSV overstag gaan Jerdy Schouten te verkopen.

Tot op heden hebben we niets te klagen want er is dit transferwindow al prima ingekocht. Onder meer Malik Tillmann, Sergiño Dest, Couhaib Driouech en Ryan Flamingo en Ismael Saibar, werden vastgelegd dan wel langer vastgelegd.

“Joey Veerman en Jerdy Schouten moeten de komende periode beslissen over een transfer, blijven bij PSV en/of het verlengen van hun contract”, schrijft Rik Elfrink. Vooral een vertrek van Schouten is een thema geworden onder het Nederlandse journaille. Afgelopen week werd PSV al in verband gebracht met Proper van NEC, meldt het Eindhovens Dagblad. Een transfer is vooralsnog echter niet aan de orde, aangezien PSV in eerste instantie voor een grote naam zou willen gaan bij een vertrek van Schouten. “Proper is wel een speler die PSV goed in de gaten houdt en die geliefd is op de transfermarkt”, aldus Elfrink.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in