Home Nieuws In The Picture | PSV betaalde zo’n 12 miljoen euro voor Couhaib...

In The Picture | PSV betaalde zo’n 12 miljoen euro voor Couhaib Driouech en Ryan Flamingo

2666
0

Al ruim voor de voorbereiding op seizoen 2024-2025 begon sloeg PSV haar slag op de nationale en internationale transfermarkt.

Malik Tillman en Sergiño Dest werden definitief vastgelegd maar PSV investeerde ook in twee Eredivisiespelers, te weten Couhaib Driouech en Ryan Flamingo. Beide getalenteerde spelers van respectievelijk Excelsior en FC Utrecht kosten PSV een vermogen. De club betaalde zo’n 12 miljoen euro voor beide spelers met potentie te slagen in de top. Met name de transfersom voor Ryan Flamingo mag best opvallend worden genoemd.

De vraag is dan ook of de club dit bedrag op tafel had gelegd indien het geen Champions League gespeeld had komend seizoen. Een groot verschil met vorig jaar is dat PSV deze zomer kan ageren in plaats van reageren.

Ryan Flamingo en Couhaib Driouech hebben beide een contract tot en met de zomer van 2029 getekend. Beide spelers vinden het een grote eer voor PSV te mogen spelen, klinkt het in onderstaande video, waarin beide transfers nog eens worden belicht.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in