Home Nieuws Niet serieus Atlético Madrd lijkt de interesse in Walter Benítez los te...

Niet serieus Atlético Madrd lijkt de interesse in Walter Benítez los te laten

1139
0

Is Atlético Madrid nog serieus in de markt voor Walter Benítez? Het lijkt inmiddels van niet.

Is dat opmerkelijk te noemen? Nee eigenlijk niet want de Spaanse club uit Madrid liet middels de biedingen al zien dat de interesse in Walter Benítez niet heel serieus te was. Atlético Madrid bood laag op de Argentijnse doelman, erg laag.

Inmiddels weet clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad dinsdagavond te melden dat sinds het laatste bod vanuit Madrid niets meer is vernomen door PSV. De Spaanse grootmacht zag recent een beschamend bod onlangs afgewezen worden door PSV, maar heeft sindsdien dus geen contact meer opgenomen met PSV.

Benítez staat er weliswaar goed op bij Atlético Madrid maar de Madrileense club lijkt andere opties af te tasten omdat het nu eenmaal geen fors bedrag wenst uit te geven aan een nieuwe tweede doelman. De Argentijn is in beeld bij de Madrilenen, omdat Jan Oblak mogelijk een transfer maakt. De club van Diego Simeone moet echter hoger gaan bieden om Benítez los te weken bij PSV.
Technisch directeur Earnest Stewart dacht wellicht dat Atlético Madrid nog wel terug zou komen met een nieuwe aanbieding, maar dat is volgens het Eindhovens Dagblad nog niet gebeurd.

“Atlético Madrid is niet meer teruggekomen voor PSV-keeper Benítez. Zaak ligt volledig stil momenteel”, weet clubwatcher Rik Elfrink. De nieuwe situatie heeft natuurlijk alles van doen met het verschil tussen vraag en aanbod, dat ‘wel enorm ver uit elkaar ligt’, wijst Elfrink naar het openingsbod van Atlético Madrid en de vraagprijs van PSV.

Atlético Madrid weet inmiddels dat het minimaal acht miljoen euro op tafel zal moeten leggen om Benítez van PSV te kunnen overnemen. Dat lijkt voor de Spaanse club te hoog gegrepen te zijn. Een voordeel is dat PSV zich nu gerichter en met meer marge in tijd, kan richten op een opvolger voor Benítez, mocht de Madrileense club weer terugkeren voor Benítez.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in