Home Nieuws Sevilla, Sporting Lissabon en Rangers FC, ‘wachtende’ PSV’er wilde er niets van...

Sevilla, Sporting Lissabon en Rangers FC, ‘wachtende’ PSV’er wilde er niets van weten

3627
0

Met een duidelijk doel voor ogen ging Couhaib Driouech de transferzomer in. Wel gedegradeerd met Excelsior maar veel zicht op een transfer naar PSV.

En zo geschiedde want uiteindelijk trok PSV aan het langste eind inzake de komst van Couhaib Driouech, die voor zichzelf maar één doel had: een transfer naar PSV.

Niet alleen PSV, maar ook Rangers, Sevilla en Sporting Lissabon waren in de markt voor Couhaib Driouech, zegt hij in gesprek met Voetbal International. Ook spreekt Couhaib Driouech over zijn eerste dagen in Eindhoven en zijn doelen bij PSV.

Van emoties tot pure blijdschap, het kwam allemaal samen bij de presentatie in het Philips Stadion. Het was ook nog wel een stevig half jaar voor de aanvaller. Een afgeketste transfer, blessures, degradatie en interesse van andere clubs dan PSV, waar hij wel per se naar toe wilde.

Toch zou Couhaib Driouech weleens veel aan spelen kunnen gaan toekomen komende weken want de bijna weer topfitte en wedstrijd-fitte Noa Lang wordt rustig en langzaam gebracht door Bosz. Speelminuten lonken dus voor Couhaib Driouech.

“Er was veel interesse, en ook heel concreet. Rangers, Sevilla en Sporting Lissabon meldden zich. Dat zijn absoluut stuk voor stuk mooie clubs, in mooie competities, maar ik wilde naar PSV. Die club is ook na het afketsen in de winter concreet gebleven, met Earnest Stewart heb ik altijd contact blijven houden, en de manier waarop ze met mij omgingen was heel netjes en warm. Dat voelde heel goed en daar hecht ik veel waarde aan. Daarom was de keuze voor mij duidelijk: ik wilde naar PSV”, aldus Couhaib Driouech in gesprek met Voetbal International.

Een voordeel voor Peter Bosz en zijn staf is dat Couhaib Driouech ook als rechtsbuiten uit de voeten kan en zelfs in de spits. Vooralsnog kan de aanvaller zich op de positie van linksbuiten richten.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in