Home Nieuws René van der Gijp haalt hard uit naar drie voormalig PSV’ers

René van der Gijp haalt hard uit naar drie voormalig PSV’ers

39629
3

René van der Gijp geniet van een welverdiende vakantie na enkele drukken periode bij Vandaag Inside en met zijn podcast KieftJansenEgmondGijp.

Toch schroomt de analist niet om nog eens terug te blikken op het toernooi in Duitsland. Een aantal zaken bevielen Van der Gijp duidelijk niet en wat blijkt? Van der Gijp haalt snoeihard uit naar drie voormalig PSV’ers, die hij hard aanpakt.

Van der Gijp wijst men name naar het communicatielevel van het drietal. De analist van Vandaag Inside is geschrokken van het gebrek aan communicatievaardigheden en denkt dat het viertal kan leren van Novak Djokovic, die volgens hem een indrukwekkend interview gaf na afloop van de verloren Wimbledon-finale tegen Carlos Alcaraz.

Na de verloren finale op Wimbledon kwam Djokovic met lovende woorden over zijn tegenstander. Van der Gijp vond het interview erg mooi, zo vertelt hij in de podcast KieftJansenEgmondGijp. “Ik was verschrikkelijk onder de indruk van zijn woorden. De manier waarop hij alles vertelde… Dan zie ik gelijk weer Georginio Wijnaldum, Virgil van Dijk en Memphis Depay zitten…”

Van der Gijp ziet de Oranjespelers zichzelf nooit zo openstellen. Tafelgenoot Michel van Egmond snapt dat wel. Volgens hem zitten de internationals niet te wachten op ‘die interviewtjes met Jeroen Stekelenburg’. “Maar zij snappen niet dat een interview héél veel waarde kan hebben”, voegt hij toe. “Zoals jullie nu over Djokovic praten, zo zouden jullie ook over Depay kunnen praten als hij zich iets anders opstelt”, aldus van Egmond.

“Als ik naar Van Dijk zit te kijken, weet ik ook wel dat het niet waar is wat hij zegt. Als ik naar Van Dijk, Wijnaldum, Memphis en Steven Bergwijn kijk, dan overheerst bij mij maar één gevoel: één hersencel”, aldus Van der Gijp over de drie voormalige PSV’ers. “Eén hersencel. Ik zeg niet dat dat ook echt waar is, maar zo komen ze wel op mij over”, nuanceert hij zichzelf enigszins.


3 REACTIES

  1. Waarom dat programma afzeiken om iets wat Gijp zegt? En wat hij zegt, klopt ook nog. Iedere “onblanke” klaagt steen en been over racisme maar ze gaan wel voor teveel centjes in een liga spelen waar racisme openlijk normaal is.
    Die drie die hij noemt zeggen toch ook niks tijdens een intervieuw en als ze wat zeggen is het een van te voren opgedragen reactie.

  2. Dan hebben die nog geluk bij jou klopt er helemaal niets van en jullie gesprekken komen ook op een heel laag en minderwaardig niveau zo snel mogelijk van de buis want heel Nederland wordt met die onzin verpest maar ja als je er trots op bent om een tokkie te zijn kan je beter thuis Ipv alles te verzieken een paar jaar gedaan en half Nederland is ontwricht

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in