Home Nieuws Earnie Stewart: ‘Mijn moeder wil ineens elke week naar het Philips Stadion’

Earnie Stewart: ‘Mijn moeder wil ineens elke week naar het Philips Stadion’

2369
0

Met de voorbereiding op seizoen 2024-2025 al in volle gang ging technisch directeur Earnie Stewart er in gesprek met PSV.supporters.nl eens goed voor zitten en blikte de succesvolle td ook terug op vorig seizoen.

Met name het kampioensfeest maakte veel indruk op Stewart en zijn familie. PSV.supporters.nl was deze week een dag te gast op het trainingskamp van PSV in Klosterpforte en stelde de nodige vragen aan de technische baas van de club, die in Jan Vennegoor of Hesselink een nieuwe rechterhand heeft voor de dezelfde functie bij Jong PSV.

Stewart meldt ondermeer dat de club PSV door de successen van afgelopen seizoen een stuk aantrekkelijker is geworden voor andere Europese clubs. Stewart wijst ondermeer naar waarde van bepaalde spelers.

“PSV lijkt het afgelopen seizoen weer een stuk interessanter te zijn geworden voor buitenlandse clubs, ja. Dat is heel positief, want daar werken we ook heel hard voor elke dag. Anderzijds hoeven we inkopend ook niet zoveel te doen als vorig jaar. Nu is het zaak om de selectie zoveel mogelijk compleet te houden en te versterken waar mogelijk”, stelt Stewart in gesprek met de PSV.supporters.nl vast na een zeer succesvol seizoen.

Vervolgens gaat de technische baas van de club ook nog in op het grandioze en massale kampioensfeest in mei. Het maakte veel indruk op Stewart en zijn gehele familie.

‘Mensen hebben me vooraf geprobeerd uit te leggen wat er allemaal zou staan te gebeuren bij het kampioensfeest. Wat dat betreft is mijn Nederlandse kant best nuchter daarin, maar ik vond het echt heel erg indrukwekkend, hoor. Echt heel mooi. En niet alleen ik! Ook mijn familie. Mijn moeder is bijvoorbeeld nooit komen kijken. Ze kwam één keer, met de kampioenswedstrijd, kijken. Nu wil ze elke week mee!’, wijst Earnie Stewart naar het enthousiasme bij zijn familie.

‘Mijn neefje van negen is ook fanatiek supporter, heeft ik weet niet hoeveel shirts van PSV. Sterker, ik denk dat hij van iedere selectiespeler van PSV wel een shirtje met die naam achterop heeft. Hij was ook al fan ver voor ik bij PSV begon te werken vorig jaar. Mijn moeder had het achteraf voornamelijk over het stadion. Over hoe ze zich voelde toen ze binnenkwam, zo prettig, de mensen en hoe ze geholpen werd, het familiaire. Los van de sfeer, maar gewoon in het stadion. Dat vond ze hartstikke leuk. En mijn vader net zo! Heel bijzonder”, aldus Earnie Stewart, die ook meermaals de samenwerking met Peter Bosz roemt.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in