Home Nieuws Joey Veerman en Jerdy Schouten terug op de Herdgang, speelminuten tegen Valencia

Joey Veerman en Jerdy Schouten terug op de Herdgang, speelminuten tegen Valencia

6718
0

Tropenweken voor Joey Veerman en Jerdy Schouten. Beide internationals keerden na een vakantie terug naar PSV.

Donderdag begon het ritme van trainen en wedstrijden spelen ook voor Joey Veerman en Jerdy Schouten na de periode vrijaf omwille van het Europese Kampioenschap in Duitsland.

Bosz bevestigde na het duel met FC Eindhoven al dat Jerdy Schouten en Joey Veerman donderdag weer gaan trainen bij en zaterdag waarschijnlijk weer kunnen spelen. Zaterdag is La Liga-club Valencia CF te gast in het Philips Stadion rondom de laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding alvorens het duel om de Johan Cruijff Schaal op de agenda staat. Daarna gaat de Eredivisie weer van start.

Tegen Valencia maken Joey Veerman en Jerdy Schouten weer deel uit van de wedstrijdselectie, ervan uitgaande dat beiden fit zijn. Schouten lijkt deze zomer gewoon bij PSV te blijven, al hebben er op dit moment veel clubs belangstelling. Bosz maakt zich daar niet zoveel zorgen over. “We zijn voorbereid, maar gaan er nu gewoon vanuit dat Jerdy bij ons blijft”, aldus de trainer na afloop van PSV – FC Eindhoven. In de video onder de foto de terugkeer van Veerman en Schouten op de Herdgang.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in