Home Nieuws Interesse PSG voor Jerdy Schouten bevestigt: Vraagprijs PSV naar recordhoogte

Interesse PSG voor Jerdy Schouten bevestigt: Vraagprijs PSV naar recordhoogte

7261
0

Of het spel al op de wagen is, is onduidelijk op dit moment maar vanuit meerdere hoeken klinkt dat de Franse topclub Paris Saint-Germain inderdaad in de markt is voor Jerdy Schouten.

Ergens is de Franse interesse best logisch te noemen gezien de kwaliteiten van de middenvelder in combinatie met zijn prijskaartje. Slecht een beperkt aantal clubs heeft het financiële vermogen dergelijke bedragen op tafel te leggen. Paris Saint-Germain is haar ziel al jaren kwijt, barst van de schulden maar heeft toch voldoende budget om miljoenen te kunnen blijven investeren.

Kortom, PSV kan wellicht de borst gaan natmaken komende weken. In navolging van L’Équipe meldt nu ook het Eindhovens Dagblad dat Paris Saint-Germain interesse heeft in Jerdy Schouten. Contact tussen beide clubs is er nog niet geweest, ‘maar dat kan snel veranderen’, zo wordt de situatie omschreven. De verwachting is dat PSV zich ‘keihard’ gaat opstellen.

PSG is van plan om eerst João Neves van Benfica over te nemen. Als dat is gelukt, beslist het of ook Jerdy Schouten daadwerkelijk een target gaat worden. Komt Neves niet, dan is de PSV-middenvelder een nog prominentere transferkandidaat voor het nieuwe seizoen. PSV lijkt zich schrap te zetten want er wordt melding gemaakt van een enorm hoge transfersom van maar liefst 60 miljoen euro.

Technisch directeur Earnest Stewart wil de middenvelder niet kwijt en denkt dit op te kunnen vangen door 60 miljoen euro voor Schouten te gaan incasseren. Mogelijk wordt de soep niet zo heet gegeten als deze wordt opgediend en is er ruimte voor onderhandelingen in zitten, maar PSV gaat zich hoe dan ook ‘keihard’ opstellen richting de Parijse topclub en eventuele andere geïnteresseerde clubs.

Volgens het Eindhovens Dagblad is de kans dat nog andere clubs zich gaan melden voor Schouten niet zo groot. PSV laat de vraagprijs voor Schouten naar recordhoogte stijgen mocht er daadwerkelijk 60 miljoen euro gehanteerd gaan worden. Eerder werd al duidelijk dat slechts Manchester City zich een dergelijke vraagprijs kan veroorloven.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in