Home Nieuws PSV meldt zich | Liverpool slaat eerste miljoenenbod op Sepp van den...

PSV meldt zich | Liverpool slaat eerste miljoenenbod op Sepp van den Berg af

1742
0

Zowel Engelse media als de Italiaanse transferspecialist Fabrizio Romano melden nieuws over PSV en Sepp van den Berg.

PSV heeft zich eind vorige week namelijk bij Liverpool gemeld met een eerste bod op Sepp van den Berg. Dat weet zowel Fabrizio Romano als het Eindhovens Dagblad te melden. Volgens de Italiaanse transferexpert bedroeg het bod 10 miljoen euro, terwijl het Eindhovens Dagblad meldt dat het ‘zelfs nog iets meer’ was.

De interesse van PSV in Van den Berg is zeer serieus te noemen. De defensieve zorgen in combinatie met de derde zomer op rij dat Van den Berg in beeld is, lijken voor een versneld proces te zorgen vanuit PSV-zijde bezien. PSV heeft aan het einde van vorige week dus een eerste bod uitgebracht van 10 tot 12 miljoen euro, luidt de lezing.

De club van manager Arne Slot, die Van den Berg afgelopen zaterdag nog een basisplaats gaf in het oefenduel met Real Betis in de Verenigde Staten, heeft de aanbieding direct afgewezen. Volgens diverse Engelse media houdt Liverpool de vraagprijs hoog en denkt het nog steeds 20 miljoen euro voor de centrale verdediger te kunnen krijgen.

Van den Berg lijkt zich daar overigens niet helemaal in te kunnen vinden. “Twintig miljoen euro is wel veel. Ik weet dat er in de huidige markt van alles kan gebeuren. Omdat ik een goed seizoen had vorig jaar, heeft Liverpool een prijskaartje om mijn nek gehangen waarvan zij denken dat het de juiste is. Mijn eerste reactie was dat het wel heel hoog was”, zei hij tegen het Engelse medium The Athletic.

De kans dat PSV de onderhandelingen met Liverpool tot een goed einde gaat brengen zijn aanzienlijk. De huidige directie blinkt al langere tijd uit in goed onderhandelen en trekt bij grote inkomende transfers vaak aan het langste eind. Vaak vullen bonusregelingen de gaten tussen de clubs eenvoudig aan.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in