Home Nieuws Feyenoord-fans beschimpen PSV-fan, die best weleens gelijk zou kunnen hebben

Feyenoord-fans beschimpen PSV-fan, die best weleens gelijk zou kunnen hebben

13684
0

PSV treft zondag in eigen Philips Stadion een zoekend Feyenoord. Of eerder een dolend Feyenoord?

De ploeg van de nieuwe trainer Priske kreeg in een dag of 4 tijd maar liefst acht tegendoelpunten te verwerken en dat hakt er flink in in Rotterdam-Zuid. Het Slot-tijdperk zit er volledig op de Rotterdammers en bij Feyenoord weet je dan simpelweg niet wat er komen gaat. Een verval, een gat of wat precies en waarom is een trainer bij Feyenoord net even wat belangrijker dan bij een andere club.

PSV en Ajax presteren al tientallen jaren prima ongeacht welke trainer de scepter zwaait maar bij Feyenoord is dat wel degelijk echt anders. Met een beetje fantasie zou je ook kunnen stellen dat Feyenoord alleen nationaal succes heeft als PSV en Ajax afhaken en een jaar ondermaats presteren. Wel presteerde de Rotterdamse club afgelopen seizoen en het seizoen daar weer voor meer dan prima.

Feyenoord stapt onder de nieuwe trainer over op nieuw systeem, maar waarom? En wat maakt dat zo moeilijk? Spelers van Feyenoord geven aan zoekende te zijn in het nieuwe systeem van Brian Priske. De nederlagen tegen Benfica (5-0) en AS Monaco (1-3) tasten het zelfvertrouwen van Feyenoord niet aan, wordt er gezegd maar is dat wel zo?

De 1-3 eindstand tegen AS Monaco vormde slechts een magere afspiegeling van de krachtsverhoudingen. Feyenoord reist in onzekerheid af naar Eindhoven want het wordt zwaar voor de Rotterdammers in het Philips Stadion, zoveel is zeker. Het kan ook zomaar eens een zwaar seizoen voor Feyenoord gaan worden. Wellicht een ouderwets en typisch Feyenoord seizoen, dat vaak betekent dat de club er maar wat bijhangt in de race om de landstitel en dus als snel de doelen moet bijstellen.

Erkende krachten en basisspelers als Santiago Giménez, Calvin Stengs, Quinten Timber, Igor Paixão, Gernot Trauner en Timon Wellenreuther speelden niet maar genoemde spelers maakten echter ook weinig indruk in Lissabon. Kortom, Feyenoord begeeft zich weer in een fase van twijfel, waar het zich al zovele jaren in weet te begeven. Voor de fanatieke PSV-fan en immer scherp schrijvende Twitteraar Maät, aanleiding de staat van de Rotterdamse club eens onder de loep te nemen.

Maät voorziet een verval, een ouderwets verval, van Feyenoord dan ook wel voor zich getuige zijn analyse op X. Enkele Feyenoord-fans blijken de analyse van Maät niet kunnen waarderen en reageren dan ook hevig geprikkeld, beledigd en boos op de berichtgevingen van Maät, die ook nog laat weten geen fan te zijn van Jordan Teze.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in