Home Nieuws Van Duiven gaat uiteindelijk naar Lommel maar medische keuring vindt plaats tussen...

Van Duiven gaat uiteindelijk naar Lommel maar medische keuring vindt plaats tussen pracht en praal

6639
2

Of het een afknapper van jewelste is te noemen om medisch gekeurd te worden tussen het pracht en praal van olieclub Manchester City maar uiteindelijk te moeten gaan spelen voor Lommel SK, laten we in midden maar zijn het wel de feiten.

Niettemin wordt de talentvolle Jason van Duiven de stap die hij wenst te maken zeker gegund want er lijkt weinig tot geen perspectief te zijn rond de eerste selectie met de aanwezigheid van Ricardo Pepi en Luuk de Jong. Tel daarbij op dat spelers als Guus Til en zelfs Ismael Saibari ook nog in de spits zouden kunnen spelen.

Het machtige City-conglomeraat meldde zich vorige week bij PSV met het openingsbod van enkele miljoenen euros’ maar PSV wenst het onderste uit de kan te halen en zet in op een pakket van een miljoen of 3 tot 3,5.

Hoewel er nog geen sprake is van een mondeling akkoord, werken alle partijen wel hard aan een deal. Van Duiven kan PSV in het meest gunstige geval 3,5 miljoen euro opleveren, stelt het Eindhovens Dagblad. Dat is dan wel inclusief een aantal bonussen. Daarnaast bedingt PSV een doorverkooppercentage voor toekomstige transfers van de nog jonge Van Duiven.

Zoals bekend wordt Van Duiven ondergebracht bij Lommel, dat ook deel uitmaakt van de City Football Group. Daar moet de spits de laatste stap in zijn ontwikkeling gaan zetten. De negentienjarige spits was bij Jong PSV vorig seizoen een uitblinker en scoorde zes keer in veertien wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie. Daarop werd hij een half seizoen uitgeleend aan Heracles Almelo, maar kon hij in dertien wedstrijd in de Eredivisie niet scoren.

De medische keuring is volgens journalist Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad nog niet aanstaande maar zou dus wel in Manchester gaan plaatsvinden.


2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in