Home Nieuws André Ooijer openbaart | Roger Schmidt ‘neus tegen neus’ met Ooijer, die...

André Ooijer openbaart | Roger Schmidt ‘neus tegen neus’ met Ooijer, die PSV nog belde na Ajax-bod

15799
0

Deze bleek de immer openhartige André Ooijer te gast te zijn in de Rood Wit Podcast.

Ooijer blikte terug op de lange periode bij PSV, die hij naar eigen zeggen onvoldoende goed heeft afgesloten. Afgesloten in de zin dat het afscheid niet gegaan is zoals het had moeten gaan. Ooijer doet tevens uit de doeken waarom hij na het wereldkampioenschap in 2010 wilde stoppen maar alsnog op een aanbod van Ajax in wilde gaan.

Dat blijkt toch wel anders te liggen dan veel PSV-fans veronderstellen. PSV treuzelde in 2010 lang, erg lang, met het doen van een aanbod aan Ooijer, die daarna pas besloot op een aanbieding van Ajax in te gaan. Clubman Ooijer, zoals de Amsterdammer zichzelf ziet, wilde echter toch zeker weten dat PSV niet alsnog een aanbod zou doen en dus belde Ooijer nog naar PSV maar het bleek tevergeefs te zijn.

Het zat Ooijer dan ook langs dwars wat er gebeurde tussen hem en PSV in het kalenderjaar 2010 maar toch besloot de inmiddels gestopte assistent-trainer zijn verhaal niet in detail te delen en de destijds verantwoordelijken daarmee te ‘sparen’.

Ooijer is ook bijzonder openhartig over z’n tijd als speler maar ook zeker over z’n tijd als assistent van Roger sSchmidt en Ruud van Nistelrooij. De relatie met Schmidt stond een periode onder spanning maar eindigde eigenlijk best wel goed in de laatste periode van Roger Schmidt bij PSV.

Tommie van der Leegte en André Ooijer gaven verder ook nog een analyse over de wedstrijd tegen Feyenoord en het samenwerken met Ruud van Nistelrooij komt nog aan bod in onderstaande video.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in