Home Nieuws Duitse topclub lijkt zich te gaan melden voor Johan Bakayoko: ‘Hoeft niet...

Duitse topclub lijkt zich te gaan melden voor Johan Bakayoko: ‘Hoeft niet lang te duren’

3766
0

Kunnen we ons een toekomst van Johan Bakayoko bij Red Bull Leipzig voor de geest halen?

Eigenlijk niet. De Duitse club, nog net geen topclub, is in niets een echte Europese topclub waar spelers graag heen zouden willen omwille van de uitstraling van de club. Toch aast Red Bull Leipzig op Johan Bakayoko. Dat melden zowel het Eindhovens Dagblad als Voetbal International dinsdagavond.

Natuurlijk staat Johan Bakayoko er goed op bij diverse Europese topclubs maar we denken dan toch meer aan clubs als Liverpool, Arsenal en Paris Saint-Germain en eventueel FC Bayern München, waar de trainer duidelijk geïnteresseerd is in de kwaliteiten van de aanvaller. Bakayoko wil PSV alleen inruilen als hij Champions League-voetbal kan gaan spelen, en mee kan gaan doen om hoofdprijzen. Sterker nog, Bakayoko wil spelen om de winst van de Champions League.

Recent werd al duidelijk dat Bakayoko Brentford zal gaan afwijzen, zoals hij vorig seizoen de Engelse club ook al wist te wijzen. De Belg bleef in Eindhoven en leverde met twaalf doelpunten en negen assists een groot aandeel in het kampioenschap onder Peter Bosz, die Bakayoko elke week opstelde.

Toch staat Bakayoko ‘meer’ open voor een transfer dan vorig seizoen. Paris Saint-Germain, Bayern München, Borussia Dortmund, Liverpool, Arsenal én nu dus ook Leipzig kunnen de komende weken zeker nog concreet in beeld gaan komen. De uitgaande transfer van Dani Olmo naar FC Barcelona zorgt bij Leipzig voor financiele slagkracht, waardoor de Red Bull club ‘een serieuze optie’ kan worden Johan Bakayoko aan te trekken.

Dat heeft Voetbal International vernomen van de entourage rond Bakayoko. ‘Het hoeft niet lang te duren voordat RB Leipzig contact opneemt met het management van Bakayoko en PSV’, besluit Voetbal International.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in