Home Nieuws Blackburn wacht en ‘pusht’ maar PSV lijkt Joël Drommel gewoon te koesteren

Blackburn wacht en ‘pusht’ maar PSV lijkt Joël Drommel gewoon te koesteren

1247
0

De toekomst van Joël Drommel is deze transferzomer een gespreksonderwerp geworden.

Vorige transferzomers speelde er naar alle waarschijnlijk niet wat er deze zomer wel speelt en dat is concrete interesse vanuit een andere competitie. Dat heeft ondermeer ook van doen met de transfer van Go Ahead Eagles-keeper Jeffrey de Lange naar Olympique Marseille, die woensdag afgerond werd.

En dus gloort er voor Joël Drommel alsnog een transfer naar Engeland. Naar Championshipclub Blackburn Rovers. De Britse club zette tot woensdag namelijk in op de komst van Jeffrey de Lange maar de doelman van Go Ahead Eagles gaat naar Olympique Marseille.

Mogelijk keert Blackburn Rovers nu weer terug in de race voor Drommel. Volgens het Eindhovens Dagblad heeft PSV nog geen concrete vraagprijs afgegeven aan de Engelse ploeg.

“Blackburn wilde Drommel huren, maar daar wilde PSV niet aan omdat het dan ingewikkeld is om een vervanger voor de 27-jarige keeper te vinden”, schrijft Rik Elfrink. Blackburn Rovers wilde dan wel het volledige salaris van Drommel overnemen maar het heeft er tegelijk alle schijn van dat PSV gewoon best tevreden en happy is met het verblijf van de doelman.

Het is afwachten of het de komende weken nog tot een transfer komt want Drommel hoeft van PSV niet per se weg. Volgens Elfrink is de club ‘helemaal niet happig’ op een vertrek van de reservedoelman, waar de clubleiding zeer over te spreken is.

Drommel zelf denkt er duidelijk anders over en wil graag weer eerste doelman zijn en minuten maken. In Eindhoven is hij momenteel stand-in achter Walter Benítez en in die situatie lijkt voorlopig weinig verandering te komen. Drommel ligt nog tot medio 2026 vast bij PSV.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in