Home Nieuws PSV gaat voor inzetbaarheid Jordan Teze tegen RKC en verwacht forsere transfersom...

PSV gaat voor inzetbaarheid Jordan Teze tegen RKC en verwacht forsere transfersom dan Monaco wenst te betalen

5320
0

De Franse club AS Monaco heeft twee problemen in één transferdossier op te lossen.

De Monegasken zullen meer moeten gaan betalen om Jordan Teze van PSV los te weken en zullen tevens moeten wachten tot Stewart en Brands een vervanger voor Teze hebben gevonden. Tegelijkertijd lijkt PSV ook in te zetten op het meespelen van Teze tegen RKC omwille van alle defensieve problemen.

Zonder Teze zou de achterhoede tegen welke tegenstander dan ook, er komend weekend totaal anders uit kunnen zien dan vorig seizoen het geval was. Dat heeft ook met de absentie van Olivier Boscagli te maken, over wiens inzetbaarheid nog twijfels zijn.

En dus PSV laat Jordan Teze voorlopig nog niet naar AS Monaco vertrekken. Na een vrije dag trainde Teze woensdag weer op de Herdgang maar de verdediger is met zijn gedachten natuurlijk allang en breed in Monaco verzeild. ‘Teze wil naar AS Monaco en die transfer gaat er normaal gesproken ook wel komen, maar het lijkt erop dat PSV hem eerst aan boord wil houden voor het duel met RKC van zaterdagavond’, meldt het Eindhovens Dagblad.

Het simpele feit wil ook dat PSV van mening is dat AS Monaco meer moet betalen om de verdediger over te nemen. Het slechts één jaar lopende contract moet fors worden gecompenseerd is de clubleiding van mening. PSV zou meer willen dan de 12 miljoen euro die er nu geboden is. PSV is als landskampioen vaste Champions League-deelnemer en ziet de zelf opgeleide verdediger, die ook contractverlenging heeft aangeboden gekregen, als belangrijke speler voor de defensie.

Toch is de clubleiding zich aan het orenteren op een vervanger voor Jordan Teze, zodat diens droomtransfer naar Ligue 1 na het weekend alsnog kan worden afgerond. In Monaco is Teze ook verzekerd van Champions League-voetbal en op slechts 24-jarige leeftijd ligt er voor Teze zeker nog een glansrijke carriere in het verschiet.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in