Home Nieuws PSV komt zelfs in Istanbul uit voor verdedigende versterking

PSV komt zelfs in Istanbul uit voor verdedigende versterking

7317
0

In de zoektocht naar verdedigende versterkingen is PSV ook uitgekomen bij het Turkse Fenebahce.

De bijna vergeten linksback Jayden Oosterwolde staat onder contract in Istanbul maar geldt als een erg dure optie, al loopt PSV tegenwoordig daar als vaste Champions League-deelnemer vrij vaak tegenaan. De Telegraaf weet echter te melden dat PSV Jayden Oosterwolde als een serieuze optie zag om de defensie te versterken.

Earnie Stewart heeft in Turkije geïnformeerd naar voormalig FC Twente-linksachter Jayden Oosterwolde. De conclusie luidt echter: onhaalbaar. Oosterwolde staat nog tot medio 2027 onder contract bij de club uit Istanbul en is daardoor financieel buiten beeld voor PSV. Bovendien geniet Oosterwolde belangstelling van meerdere clubs uit de Premier League, meldt De Telegraaf.

De verwachting is dat vele clubs naarmate de maand augustus zal verstrijken water bij de wijn gaan doen omwille van meerdere redenen maar daar heeft Earnie Stewart momenteel geen boodschap aan. Wel is het voor de ploeg van Peter Bosz geen onmogelijke opgave de maand augustus door te komen met de huidige selectie kijkend naar het programma in de Eredivisie. Echter kunnen we ons geen puntenverlies permitteren aan het begin van de competitie. Dat kan kijkend naar Feyenoord een boel problemen veroorzaken, die ons de rest van het seizoen zomaar zouden kunnen achtervolgen.

Er dienen maar liefst drie vacatures te worden ingevuld voor de defensie dus PSV schaakt op meerdere borden. Robin Gosens is dan wel lijkt een optie maar heeft een fors prijskaartje in deze fase van augustus. De voormalige speler van Vitesse, FC Dordrecht en Heracles Almelo mag na slechts één jaar alweer vertrekken bij Union Berlin, dat de 20-voudig Duits international vorig jaar voor een stevige som van maar liefst 13 miljoen euro overnam van Internazionale.

Patick van Aanholt, Kenny Tate, Owen Wijndal, Robin Gosens, Jayden Oosterwolde en Milan van Ewijk zijn tot op heden allen benaderd en is mee gesproken maar het leidde vooralsnog nog niet tot enige concreetheid in de vorm van een contract.

Bovendien heeft technisch directeur Earnest Stewart nog te maken met het dossier van Jordan Teze, die niets anders wenst dan naar AS Monaco te worden getransfereerd. PSV houdt Teze naar alle waarschijnlijkheid tot zondag aan boord in het dossier dat bijna onhoudbaar wordt gezien de geschiedenis van Teze bij PSV en zijn concrete vertrekwens. PSV wil terecht het onderste uit de kan halen en dat lijkt samen te hangen met een bedrag van ongeveer 15 miljoen euro.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in